Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm félti tőlem a mobilját, és ha neten látja, hogy üzenetet kapott, nem nézi meg, ha ott ülök mellette. Hülye vagyok, amiért rosszul esik?
Elsőn besírtam :D
Amúgy meg nekem se jönne be ez a titkolózás, addig nem nyugodnék, ameddig nem beszéltünk róla.
Teljes hozzáférésünk van egymás levelezéseihez, mégsem olvasgatjuk a másikét, ha valamit szeretnénk, megkérjük a másikat, hogy mutassa meg, vagy kérdezzük, hogy ezt és ezt megnézhetném-e (persze a válasz mindig igen).
Elég nagy az esély, hogy tényleg rosszban sántikál, mármint neked rossz...
mit titkolhat?
és te mikor reagálnál hasonlóan?
tuti,hogy vagy flörtöl mással,vagy a másik pasijával,udvarlójával sunnyog.
mást nem szoktak titkolni,szégyellni.
az meg hiba,ha te nem vagy fent,és nem ellenőrzöd néha,mert elkanászodik.
meg persze a bikája is tudja,hogy nem vagy fent,és nyugodtan lájkolgatja,kommentálja a képeit,ezzel téged semmibe véve,megalázva nyilvánosan.
igen ez igaz.
de nem mindegy,hogy csak az érintettek tudják ezt,vagy az összes ismerőse,ne adj isten a te ismerőseid is ezen nevetnek.
szóval ha már szétaláz,akkor legalább ne nyilvánosan a fészen tegye.
Tényleg ilyen gyökér vagy, hogy ezért kidobod? Gratulálok. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal. Te pedig bármilyen bizonyíték nélkül elkezded gyártani az elméleteket. Mégis mi közöd van a levelezéséhez? Az a probléma, hogy nem nyitotta meg előtted? Lehet magánjellegű dolgok voltak. Én még akkor se nyitnám meg a csajom előtt a leveleimet, ha nagyon fontos lenne, de mondjuk én nem is vagyok olyan bunkó, hogy amíg együtt vagyunk felmegyek fészbukozni. Az is biztos, hogy ezek után csak azért se mutatnám meg egyiket se. Ennyi bizalom sincs benned? Nem csodálom, hogy ha ultimátumot adsz, nem fog marasztalni.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!