Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Többet akar tőlem és így...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet akar tőlem és így jelzi? Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel barátok vagyunk. Eddig jóba voltunk, megölelt, sokat beszélgettünk, mostanában egyre kevesebbet. Azt vettem észre, hogy szokott nézni, de nem olyan közvetlen velem, mint volt. Ma sétáltam a folyosón és ő mellém jött. Láttam rajta, hogy nincs olyan jó kedve, gondoltam megkérdezem, hogy miért szomorú. Erre azt mondta, hogy: Miattad vagyok szomorú!

Ezek után továbbment. Ez most mit jelent? Nem is beszéltünk, nem lenne oka haragudni rám. Lehet azért mert azt akarja, hogy nyissak felé?

Előre is köszönöm a válaszokat :) 16/f

2017. febr. 7. 12:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy totál félreértem és nem akar semmit. Vagy valamiért idegesítem? De akkor miért nézne? Tanácstalan vagyok :(
2017. febr. 7. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól érzed a dolgot, beszélj vele kettőtökről! 20/f
2017. febr. 7. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azt várja már egy ideje, hogy kezdeményezz, hogy lássa, neked is bejön ő, nem csak neki te.
2017. febr. 7. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Először kérdezgetsd hogy mi a baja és ha nem megbántottad hanem az van amit mondasz, akkor kezdeményezz.

Én is ezt csináltam a legjobb barátommal amikor megbántott. Utóbb kiderült hogy viccnek szánta és nem tudta hogy bántó volt.

Lehet itt is ez van.

14/L

2017. febr. 7. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret(ett) téged de valamiért nem akar szeretni és próbál rajtad túllépni. De egyáltalán nem biztos h így van, én csak azért mondom ezt mert én ugyan így viselkedem pont ezért mostanság és ha az a srác is megkérdezné tőlem h miért vagyok szomorú én us ezt mondanám...
2017. febr. 7. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Bejössz neki, és többet szeretne tőled. Csak most ne rontsd el azzal, hogy ajtóstól rontasz a házba.
2017. febr. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!