Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Én is fiú vagyok és van egy fiú osztálytársam akivel folyton tapizzuk egymást, folyton nézzük egymást. Többször is előfordult már, hogy az ölembe ült az iskolában is, én pedig közbe bökdöstem. Sokszor csak úgy odahajtja a fejét hozzám, odabújik. Facebookon pedig olyanokat ír, hogy én sokat számítok neki, meg értem bármit. De nem tudom eldönteni, hogy szórakozik e vagy komolyan gondolja. Barátnője még nem volt, pedig elég jól néz ki és már volt, hogy áthívta csaj is magához, de tudtommal nemet mondott. A suliba is ragaszkodik hozzám, keresi a társaságom, de volt, hogy fejött az osztályba a meleges téma és akkor lekezelően beszélt róluk. Sok lánnyal beszélget facebookon. Eléggé zárkózott, igaz jó barátjai nincsenek. (Azért soroltam ide a kérdést, mert itt szerintem jobban tudtok segíteni, előre is köszi a válaszokat)2017. febr. 12. 11:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Különben miért csinálna ilyeneket? Meg ha valaki hetero , az nem bújik oda még a legjobb barátjához sem.
Társaságban meg azért beszél róluk lekezelően,mert nem akarja,hogy kiderüljön,hogy meleg. Biztosan fél a következményektől,hogy kiközösíthetik.
2/4 anonim válasza:
PLÁNE NEM ÜL AZ ÖLÉBE - Ez kimaradt ☺
3/4 anonim válasza:
szerintem ő is érez irántad valamit. ÉS az elsőnek igaza van, hogy csak azért beszél így, hogy ne higgye senki azt hogy meleg, de sztem egyszer talán ha nem félsz és kettesben vagytok akkor felhozhatnád megbeszélni. Aúgy neked tetszik? (Szerintem normális az ha valakim a saját neméhez vonzodik)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon bejön nekem
2017. ápr. 28. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!