Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért lehet ilyen a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért lehet ilyen a lány?

Figyelt kérdés
Sziasztok, osztálytársamról van szó, akibe eleinte szerelmes voltam, voltunk 1x randin, adta az egyértelmű jeleket.. Időközben összejött egy fiúval, ekkor lemondtam róla, viszont nem tudom megérteni órákon miért bámul nagyon sokszor, állandóan mosolyog ha ránézek, és velem kedvesebb mint a többi fiúval, amikor meg pl. más lánnyal beszélgetek vagy szelfizek akkor is engem figyel. Miért "érdekelhetem" ennyire ha van barátja? Én reagálom túl?

2017. márc. 3. 17:21
 1/2 anonim válasza:
Szerintem van rá esély hogy szeret, és a másik fiúval csak azért jött össze hogy féltékennyé tegyen, vagy mert úgy érezte nálad nincs esélye, így beérte kevesebbel. De az is lehet hogy csak tetszik neki a külsőd, ezért néz annyit. Vagy csak kicsit bejössz neki, de ettől függetlenül a másik fiút szereti. Sajnálom, de innen nem tudom pontosan megmondani.
2017. márc. 3. 23:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát igen, énis össze vagyok kavarodva.

Múlthéten meg is kérdezte ha majd jövõre megyünk-e korizni.(ott voltunk ketten)

2017. márc. 4. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!