Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ő is érez valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ő is érez valamit?

Figyelt kérdés
Van egy lány a sulinkban, pár másik barátnőjével jött át érettségizni. Az első pillanatban szerelmes lettem, azóta is ugyanez a helyzet. Amit tudni kell róla hogy nagyon csendes, alig mond valamit egész nap, de megvan a személyisége, a stílusa, csak nagyon nehéz vele szóba eredni. Az a helyzet, hogy neten néha dumálgatunk, és viszonylag jól elvagyunk egymással. Azt már elárultam neki hogy tetszik nekem, és örült neki hogy elmondtam. Ezek után sem volt semmi gond, de élőben egy két szót beszélünk csak. Sokszor van hogy belepillantok a szemébe, és találkozik a tekintetünk, de egyből meg is szakad, mert vagy Ő, vagy én nézek rögtön máshova. Igencsak fejtörést okoz nekem, hogy most mi is lehet az igazság. Nem vagyok egy beszari alkat, de valahogy nem adja magát a helyzet. Ti mit gondoltok erről? Válaszaitokat köszönöm előre is! :D

2017. febr. 1. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet éppen viszonozza az érzéseid, de túlságosan fél.
2017. febr. 1. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen a bűzödet, amely a pokol kényes bugyrából szabadul fel, ahol a rodható holttestek felhalmozódtak és már látni se lehet tőlük, hulla hegyek, ilyen szagú vagy és ezt érzi.
2017. febr. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!