Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mortiii kérdése:
Vajon ő is úgy érez mint én?
Figyelt kérdés
Helló 17 vagyok es fiú.Van egy lány ki nagyon tetszik nekem mellete olyan felszabadultnak és vidámnak érzem magam.Én többet szeretnék tőlle csak nem biztos hogy ő is igy gondolja.Írta nekem azt hogy látta hogy probalkoztam,elkezdem hogy hát igen mert kedvelem és bejön nekem,mondta hogy mi tartot engem vissza?mondtam hogy nem akartam meg bántani erre ezt írta * Nem bántottál volna meg vele és emiatt ne aggódj*.Szerintetek van esélyem? Csokoljam meg?Mire számíthatok?2016. szept. 8. 06:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem van esélyed adj egy eséjt a dolognak
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy érted kezdeményezek egy csókot? Amúgy olyanokat ìs ír hogy *Maci*
2016. szept. 8. 07:00
3/8 anonim válasza:
Első válaszóló vagyok.szerintem egyből nekezdeményezzél csókkal hivd meg valahova beszélgessetek utánna a többi jön magától.
4/8 A kérdező kommentje:
Voltam vele a tegnap és ma is megyek de úgy jön mind ha csak puszit kérne.
2016. szept. 8. 07:17
5/8 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat :)
2016. szept. 8. 10:24
6/8 anonim válasza:
Ha már többször is randiztatok, és még tervezitek, hogy mentek, várj a megfelelő pillanatra, aztán csapassad. Elég egyértelmű, hogy kedvel téged, szóval nem hinném, hogy bármi baj származhatna belőle. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen biztos hogy így lesz csak kell egy megfelelő alkalom :)
2016. szept. 8. 13:17
8/8 A kérdező kommentje:
És igen sikerült :) köszönöm szépen azoknak kik segitetek
2016. szept. 10. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!