Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok, vajon mi lehet egy velem egykorú fiúval?
Figyelt kérdés
Régen tetszettem neki,össze akart velem jönni, sokszor írt stb, de aztán vmi történt és mégsem akarta már. Ősszel mondtam neki,hogy összezavar, deaztmondta keressek más fiút.Azóta nem nagyon ír, de mindig odajön, megölel, bókol,néz, meg stb.Múltkor sétáltunk, és nagyon kedves volt.Ti mit tennétek a helyemben?2017. febr. 27. 19:35
1/2 anonim válasza:
A nyelved a torkába. Utána kiderül minden.
2/2 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem ha egy pasi határozatlan, biztosan mást keresnék. Ha neked bejön, szimpatikus, akkor kezdeményezz te. Lehet csak fél, vagy valamiért nem érzi magát elégnek hozzád. Az sincs kizárva, hogy úgy gondolja nem működne jól a kettőtök kapcsolata, ezért gondolta meg magát. Nem lenne hátrány ha kiderítenéd, hogy miért mondta, hogy keress mást. Én egyből rákérdeztem volna, amikor ezt mondta.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!