Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kiigazodni egy fiú viselkedésén! Vajon mire utalhat a viselkedése?
Ezekből a jelekből láthatod hogy tetszel egy fiúnak:
1.Sokszor bámul
2. Mosolyog amikor meglát
3. Amikor beszél veled a halyát igazgatja vagy elpirul
Tőbbet nem tudok. Szerintem kezdeményezzen.Sok sikert:)
Már nem azért, de ez nagyon egyértelmű. Kérdés az, hogy milyen választ vársz.
Optimista válasz: Mindig is tetszettél neki, de most kezd szeretni Téged <3333 :3 :) ;)
Realista válasz: hasonló, mint az optimista, ezek teljesen egyértelmű jelek. Én azért figyelnék a viselkedésére (én bizalmatlanabb ember vagyok), hátha nem csak kihasználni akar, vagy csak barátságot.
Pesszimista válasz: Az a gyökér ki akar téged használni, csak arra lennél jó neki, BE NE DŐLJ!!!444négy!
...
Csak kiírtad magadból, ami benned van, most olvasd vissza, azt a katyvaszt, amit írtál, egyszer már kezdeményezett ő is (a "mit csinálsz péntek délután" szerintem elég egyértelmű, habár lehet, csak én képzelek néha túl sokat), örülj neki, hogy van neked. Lassan kezd kialakulni egy kapcsolat. Sok szerencsét, sok boldogságot. xD
Lehet en vagyok kicsit nyalasab de szerintem legalabis en igy vagyok vele hogy azok a lanyok akikel egyut vagyok vagy egyut toltok idot azokba mind egy kicsit szerelmes vagyok. Szerintem aszt figyeld meg eloszor hogy mas lanyokal is igy viselkedik es ha nem akor szerintem tuti beles vn zugva csak nincs mersze en is ijen tipus vagyok es nalam is a baratnom kezdemenyezet :))
Sok sikert
Én is kérdeztem már meg egy pasitól, hogy mit csinálsz hétvégén, mégsem akartam elhívni sehová.
De attól még lehet, hogy Ő azért kérdezte, mert veled akart volna csinálni egy közös programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!