Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalhat ha így viselkedik velem miközben nekem küldte a szivecskéket? Ha szereti a barátnőjét miért nekem írogat?
Ez a srác aki nekem kell
Csak 250km-re van tőlem.
Van egy nője aki nem is szereti Csak játszadozik ezzel a fiúval..
Sokkal jobbat érdemelne.
De nem. neki az a lány kell és én a nyomába sem érek..
Ja és amikor elmondtam a srácnak hogy mit érzek iránta örült neki aztán ma közölte hogy ki békült a csajjal..
Soha nem fogok neki kelleni
De a Csaj ki ment külföldre itt hagyta gyereket mert ki ment a Csaj a bátyjához és ilyet ír neki egyik napról a másikra hogy hagyja békén meg hagyja élni aztán le tiltotta a srácot és a volt faszijával beszélgetett..
A srác meg 4 hónap után újra szóba állt velem nekem mondta el ezt az egészet.
Én meg segítettem neki ahh..
Nem értem..
Mire elfelejteném mindig fel bukkan újra és újra
14/Lány
18/Fiú
Hát szerintem nem gondolrád másként csak mint barát.
És akkor most a gyerek a fiún maradt? A csaj idősebb a srácnál?
Az elsőnek igaza van. Egyébként értem én, hogy egy 18 éves fiúval képzeletben járni nagyon menő, de te még csak 14 vagy.
Én a helyedben letiltanám facebookról és minden elérhetőségről, ahol beszélni tudunk. Tádáá, meg van oldva a problémád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!