Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem magam túl kevésnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam túl kevésnek hozzá?

Figyelt kérdés

Nem vagyok önbizalomhiányos, rendelkezek egy egészséges önértékeléssel, ám ez néha megrendül.

Mint pl most.

Megtetszett NAGYON egy srác, aki 4 évvel idősebb nálam, és attól tartok, hogy túl kevés lennék neki.

Őt meg túl tökéletesnek látom.

Veletek is volt már ilyen? Mit tegyek?

Oltogatók kíméljenek, köszönöm :(

2017. febr. 18. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem most ugyan ez van viszont egy idős velem a srác és én sem tudom hogy mi tévő legyek. :/
2017. febr. 18. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen volt. Ez már velem is többször előfordult. Sokszor van olyan, mikor helyesebbnek/szebbnek látok egy fiút/lányt a párjánál. Ez nem külső függvénye, ha szeretek/szeret valaki akkor úgy fogom elfogadni ahogy van. Ne érezd magad kevésnek, nem vagy az.
2017. febr. 18. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne engedd hogy az ilyen érzések megfosszanak egy kapcsolattól ami annyi minden szépet adhat :)
2017. febr. 18. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy és ő mennyi?
2017. febr. 23. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Én 15, mindjárt 16, ő meg 19-20 körül. (nehéz körülmények miatt nem tudom pontosan :()
2017. febr. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!