Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
A segítségeteket szeretném kérni.. elmesélem a történetet.. kérlek mondjátok el, hogy mi a véleményetek és hogy mit kéne tennem?
Kb fél éve kezdődött.. felelsz vagy merszeztünk, és az volt a feladatom hogy arcon kellett puszilnom az egyik osztálytársamat (itt a történetben Ricsinek fogom hívni)miután ez megtörtént, sokkal többet foglalkozik velem, (Ricsiről tudni kell, hogy egy kis köcsög, szépen kifejezve) körülbelül 1 hónapja volt, hogy az egyik tanóránk elején, mikor nem volt bent a tanár, csókolóztunk (mellette ülök) aztán felállt és arrébb ment, mintha nem lett volna semmi sem... viszont a nap többi részében meg tök rendes és normális volt velem (persze a maga módján) Minden nap reggel a helyemen ül, és mosolyog mikor meglát. Pár héttel ezelőtt, megölelt és azt mondta, hogy hiányozni fogok neki. Általában sokat beszélgetünk, meg ugratjuk egymást. Volt már arra is példa, hogy provokált engem, csak azért, hogy megkergessem. Volt olyan is, hogy mellettem ült, én felraktam rá a lábamat és valamit hülyültünk, a hülye osztálytársaink meg ráborítottak. A szüleinek is beszélt már rólam... Igazából nagyon is tetszik a srác.. csak sokszor nem vagyok abban biztos, hogy én is neki... Például a múltkor egy nálunk 2 évvel idősebb lány az ölébe ült (és lovagolni kezdett Ricsin) és csókolóztak, ő is visszacsókolt... borzalmas volt ezt végignézni. Eddig mikor ránézett egy másik lány seggére például, akkor bocsánatot kért... de akkor nem... és azóta is ha a csaj belép a termünkbe, túlzottan jól elvannak...
Nektek erről mi a véleményetek? Szerintetek lehet ebből valami?
16/L
"Ricsiről tudni kell, hogy egy kis köcsög, szépen kifejezve"
De azért kell neked (Y) Te is tipikus tini lány vagy....
Borzasztó éretlen mindkettőtök hozzáállása. Nem csókolózunk olyanokkal 16 évesen, akivel ilyen semmilyen a viszonyunk. Őrá is ez vonatkozik + ott van még,hogy egy másik jóra való lánnyal ugyanezt műveli.
Mindannyiótoknak üzenném, de csak neked tudom: Hagyd a kapcsolatokat egyenlőre, mert éretlen vagy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!