Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan motiváljam magam a felejtésre?
Figyelt kérdés
El akarok felejteni valakit, aki majdnem tönkretette az életemet. Nem tudom már semmi mást csinálni, csak rá gondolni...folyton. Szeretném elfelejteni, hogy egyáltalán létezett, és jelen volt az életemben. Tudtok jó módszereket a felejtésre?2017. febr. 8. 14:23
1/5 anonim 

válasza:

Fogadd el hogy van és fogadd el az érzéseidet, így a legkönnyebb..
2/5 anonim 

válasza:

meddig tartott ezaz egész? azóta mennyi idő telt el?
3/5 A kérdező kommentje:
Pár nap telt el...tudom, hogy nem sok, és még gondolkodnom kell...
4 hónapig voltunk együtt.
2017. febr. 8. 15:29
4/5 anonim 

válasza:

Én a rosszabb időszakomban szinte minden percemet a legjobb baráti társaságomba töltöttem hiszen ők mindig helyrehozzák a kedvemet. A hobbimra tanulásra is több időt szántam, elkezdtem edzeni. Az a jó ha sűrű a programod s nincs időd rá gondolni de a legjobb gyógyszer az idő.
5/5 A kérdező kommentje:
Sűrű a programom, de folyton rá gondolok:( Annyira szeretem...
Tudnék lenni barátokkal, de ahhoz sincs kedvem. Semmihez sincs.
2017. márc. 1. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!