22 éves vagyok, túl öregnek érzem már magam ahhoz, hogy belekezdjek olyan dolgokba, mint külföld, egyetem, stb. Hogyan motiváljam magam?
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 00:46
1/17 anonim válasza:
Szerintem elírtad. Nem 62 vagy?
3/17 A kérdező kommentje:
én TÉNYLEG annak érzem magam. Komolyan.
2017. jan. 18. 01:11
4/17 anonim válasza:
Az baj, mert a nyugdíjra még várni kell egy ideig.
5/17 anonim válasza:
Akkor ülj otthon, kötögess, lesd a szomszédokat, és szidd a kormányt. Jó mulatást.
6/17 anonim válasza:
Jó alaposan rúgjad seggbe magad, előre mwgfontoltan!
7/17 anonim válasza:
Írj magadnak motivációs levelet:D
8/17 anonim válasza:
egyetemen korodbeliek vannak. Külföld kortól független.
fejezd be a nyavajgást kezdetnek
9/17 anonim válasza:
O.o" öreg??! Sérted a korosztályunkat ember xD
Van pár szakma amihez már késő, de a legtöbb dolgot 50éves fejjel is megcsinálnak emberek. A külföld pedig korlátlan, az csak helyszín. Olyan mint egy sima költözés vagy kirándulás.
Tuti szingli vagy, mert ha lenne párod az elég sok motivációt ad: Haladást a jövő irányában, szülőktől elköltözés stb. Együtt utazni, új helyen kipróbálni magatokat egymásra támaszkodva + kapcsolat kovácsolás.
Lehet bontogatni a témát, de mivel semmi különösebb vagy csak pár részletet se tud az ember rólad így nehéz "tanácsot adni".
Hobbik? Érdeklődési körök? Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!