Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más hogy tud ennyire tartós...

Más hogy tud ennyire tartós életet élni?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hete befejeződött számomra a vizsgaidőszak és ismét előjöttek a korábbi problémák: barátok/barátnő nélkül egyből elkezdtem unatkozni és nem tudom mihez kezdjek februárig. Az ismerkedéshez sosem értettem (nincs is önbizalmam) ezért nem meglepő, hogy nemhogy barátnőm, de még haverjaim sincsenek. Közben meg néha felnézek fb-ra és a csoporttársaim vagy az ismerőseik körében azonnal azt látom, hogy ez ide utazott Amszterdamba a barátnőjével, más elment síelni Ausztriába, harmadik meg csajbulit tart egy pesti szórakozóhelyen. Azért nem a "Magány, egyedüllét" kategóriába írtam, mert nem sorstársak sajnálatára vágyok, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy huszonévesen, hogyan lehet elkezdeni egy kapcsolati háló kialakítását és más hogyan tervezi meg az életét, akár a mindennapokat.

2016. jan. 26. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:

10/10 [link]

ebből sejtheted bme-n a 90% így van ezzel, amit élet amit fél évig hanyagolunk, azt idő újra kitalálni.

Lazább egyetemen főiskolán ahol évközben is van életed , és nem vagy hulla vizsgák végére, az ilyen vizsgák utáni programok adják magukat

2016. jan. 26. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj el szórakozóhelyekre, sportolni, edzeni, bárhol lehet találni barátokat. Persze muszáj lesz szóba állni random emberekkel, másképp nem megy...
2016. jan. 26. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal nyugisabb így,hogy nincsenek barátaim és párkapcsolatom.:) :D de nekem meg mindig azt mondják,hogy nem vagyok normális.
2016. jan. 26. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy hobbit, kezdj el valamit tanulni, pl hangszeren játszani vagy jelentkezz egy nyelvtanfolyamra. Az olyan helyeken, ahol kis csoportok verődnek össze könnyebb ismerkedni :)
2016. jan. 26. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez. :)
2016. jan. 26. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is :D Jó tudni, hogy vannak sorstársak.
2016. jan. 28. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, ezért kezdek el februártól kosarazni, igaz csak heti 1 alkalom, de remélem sikerül majd ismerkednem ott :D
2016. jan. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!