Csak én nem tudom követni a mai fiatalok életét? (Bővebben kifejtem lent)
Szóval. Idén végre közép suli második osztályába léptem, úgy gondoltam hogy akkor már menjünk el egyet így haverokkal buliba. Amikor beléptünk a szórakozóhelyre, megdöbbenve tapasztaltam ezt az (elvileg tökre elfogadott, bár én nem tudom hova tenni) "fiú - lány dugós táncot" [amikor hátulról tolja a srác a csajt] szóval ez mi? Így full idegenként pl én is oda mehetnék bármelyik csajhoz így táncolni? Vagy mi? Mert ez a szememben konkrétan parasztság. Ami a durva hogy szimpla sulis bál volt. Most vagy én vagyok nagyon elveszve vagy nem tudom. Segítsetek légyszíves.
16 éves fiú vagyok.
Az ő szórakozásukat nem rontja az, hogy szerinted parasztság, amit csinálnak.
A vendégsereg meghatározza a szórakozóhely minőségét, mivel az oda járók vannak ott többségben, neked kell számodra megfelelőt másol keresned.
Ne ásd el magad teljesen normális a gondolkodásod.
A mai 15-16 éves lányok,fiúk kicsit el vannak szállva maguktól.
21-22 évesen én is csináltam, de
- először beszélgettünk
- csókolóztunk
- táncoltunk normálisan is
- és általában akkor egész éjjelre ő volt a táncpárom
Ja, és nem azonnal seggtánc, mert gyűlölöm, ha valaki mögém áll (az exemnek sem engedtem a kapcsolatunk elején)
Köszönöm a válaszokat! Páran félre értettek egy kicsit. Nem vagyok rajta felháborodva, csak egyszerűen nem tudom hova tenni. Ügye én nem úgy vagyok nevelve hogy minden lány erkölcstelen és nyugodtan menj oda kisfiam és szexualizáld (nem engedte az oldal az egyszerűbben egy szóval) seggbe a buliban.
Amúgy azért kérdeztem, mert próbáltam eddig azt is hogy normálisan táncolunk, ès ezt is. Na.. Mind kettő kudarc lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!