Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én nem tudom követni a...

Seymour99 kérdése:

Csak én nem tudom követni a mai fiatalok életét? (Bővebben kifejtem lent)

Figyelt kérdés

Szóval. Idén végre közép suli második osztályába léptem, úgy gondoltam hogy akkor már menjünk el egyet így haverokkal buliba. Amikor beléptünk a szórakozóhelyre, megdöbbenve tapasztaltam ezt az (elvileg tökre elfogadott, bár én nem tudom hova tenni) "fiú - lány dugós táncot" [amikor hátulról tolja a srác a csajt] szóval ez mi? Így full idegenként pl én is oda mehetnék bármelyik csajhoz így táncolni? Vagy mi? Mert ez a szememben konkrétan parasztság. Ami a durva hogy szimpla sulis bál volt. Most vagy én vagyok nagyon elveszve vagy nem tudom. Segítsetek légyszíves.

16 éves fiú vagyok.

#fiú #lány #tánc #buli #inkább elásom magam
2015. dec. 28. 02:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elkorcsosult a mai fiatal (12-16) generáció! Undorító amit művelnek! 13-14 évese lányok rakják fel a közösségi oldalakra a csücsörítős, pózolós képeket. A szintén egyidős fiúk vasalt, ízléstelen, ecsetfejre emlékeztető hajat viselnek. Pfff. A csőnadrágról nem is beszélve. Dohányoznak, isznak, észnélkül b*sznak ezzel-azzal. Hánynom kell! És a fiatalokban a jövő :(
2015. dec. 28. 14:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért a piálással nincs gond, csak mértékkel. ;)
2015. dec. 28. 15:51
 13/15 heyitsadrii válasza:
45%

Azért kivételek mindig vannak!Igaz,hogy nem vagyunk sokan,de azért ne általánosítsunk..Nem olvastam a válaszolókat,csak a legutolsót szóval ha írok valami olyan dolgot amit a fentiekben olvashattál akkor az ez miatt lesz.

Hát a véleményem az,hogy a mai világban ez már nem annyira meglepő.Bizony vannak ennél megbotránkoztatóbb dolgok is,ez még nem annyira erős,hogy bárki is kiakadjon.Bizony szomorú,hogy ilyen világot élünk..Szerintem ez a táncoló személyeket is minősíti,de hát az ő életük,nem tudunk beleszólni.Arra lennék kíváncsi,mint minden ilyesfajta kérdést megválaszoló ember,hogy a szüleik mit szólhatnának,ha mondjuk ez felkerülne a világhálóra betaggelve a pici kislányuk amint egy vadidegen srác "dörgöli" a hátsóját méghozzá ez esetben egy sulis bálon,ahol elméletileg tanárok is vannak márha jól tippelek,de nem tudom biztosra,mert én még nem voltam ilyenen.Minden esetre,ne az ilyen lányokat keresd,hanem a szöges ellentétüket,mert az ilyen lányok sosem fognak megbecsülni.Tudom,most leírtam ezeket,de szerintem úgy is tisztában vagy vele szóval nem is folytatom tovább,így is lesz mit olvasnod. 14/L

2015. dec. 29. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz nem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

Neked is csak azt tudom mondani h ne akadj ki.

2015. dec. 29. 00:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Hiba volna azt állítani, hogy aki néha így táncol az egy r*_anc, hasonló véleményen vagyok mint az egyik válaszoló, hogy a társastánc sem sokkal 'erkölcsösebb', ha már erről van szó. Neked nem kell csinálnod, sokan nem is csinálják, de nem vagytok jobbak emiatt senkitől.
2015. dec. 29. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!