Csak én nem tudom követni a mai fiatalok életét? (Bővebben kifejtem lent)
Szóval. Idén végre közép suli második osztályába léptem, úgy gondoltam hogy akkor már menjünk el egyet így haverokkal buliba. Amikor beléptünk a szórakozóhelyre, megdöbbenve tapasztaltam ezt az (elvileg tökre elfogadott, bár én nem tudom hova tenni) "fiú - lány dugós táncot" [amikor hátulról tolja a srác a csajt] szóval ez mi? Így full idegenként pl én is oda mehetnék bármelyik csajhoz így táncolni? Vagy mi? Mert ez a szememben konkrétan parasztság. Ami a durva hogy szimpla sulis bál volt. Most vagy én vagyok nagyon elveszve vagy nem tudom. Segítsetek légyszíves.
16 éves fiú vagyok.
Azért kivételek mindig vannak!Igaz,hogy nem vagyunk sokan,de azért ne általánosítsunk..Nem olvastam a válaszolókat,csak a legutolsót szóval ha írok valami olyan dolgot amit a fentiekben olvashattál akkor az ez miatt lesz.
Hát a véleményem az,hogy a mai világban ez már nem annyira meglepő.Bizony vannak ennél megbotránkoztatóbb dolgok is,ez még nem annyira erős,hogy bárki is kiakadjon.Bizony szomorú,hogy ilyen világot élünk..Szerintem ez a táncoló személyeket is minősíti,de hát az ő életük,nem tudunk beleszólni.Arra lennék kíváncsi,mint minden ilyesfajta kérdést megválaszoló ember,hogy a szüleik mit szólhatnának,ha mondjuk ez felkerülne a világhálóra betaggelve a pici kislányuk amint egy vadidegen srác "dörgöli" a hátsóját méghozzá ez esetben egy sulis bálon,ahol elméletileg tanárok is vannak márha jól tippelek,de nem tudom biztosra,mert én még nem voltam ilyenen.Minden esetre,ne az ilyen lányokat keresd,hanem a szöges ellentétüket,mert az ilyen lányok sosem fognak megbecsülni.Tudom,most leírtam ezeket,de szerintem úgy is tisztában vagy vele szóval nem is folytatom tovább,így is lesz mit olvasnod. 14/L
A kérdésre a válasz nem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Neked is csak azt tudom mondani h ne akadj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!