Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki él házasság nélküli tartós kapcsolatban? Mennyi ideje vagytok együtt? Van különösebb oka, hogy nem házasodtatok? Fogtok házas életet élni, vagy ez, ki is van zárva?
Mi a parommal 3 eve vagyunk egyutt. Osszekoltozes lesz egy ev mulva utanna egy-ket ev es lagzi. A korunk miatt nem vagyunk meg hazasok :)
18/L 20,5/F
2,5 éve vagyunk együtt, nemsokára összeköltözünk. Remélhetőleg 1-2 éven belül összejön a pénz egy kis esküvőre.
19N-20F
Nyolc hónap, ebből négy hónapja együtt élünk. Ősszel esküvő lesz. Én (nő) nem erőltettem, de a párom szerint egy kapcsolatnak az a legfelső foka és szerinte igenis kell. Haccacáré nem lesz, attól végképp elzárkóztam.
Harminc fölöttiek vagyunk, nincs mire várnunk, gyereket akarunk hamarosan.
házasélet alatt az összeköltözést vagy a szexet érted?:)
én azért éltem így pár évig, mert nem volt fontos a házasság, nem beszélve arról, hogy ijesztő és ellenszenves.
13 éve élünk együtt házasság nélkül, élettársi kapcsolatban.
Van 2 gyermekünk is.
Köszönöm a válaszokat!
#6: bármi beleférhet.
5 éve együtt, ebből 2 együttélés. Majd összeházasodunk egyszer, ha gyereket akarunk, de egyikünknek sem ez a lényeg. Természetesen ha házasélet alatt a szexet érted, akkor azt élünk.
30N+38F
4-es
Végre egy értelmes hozzáállás.
Ma már a házasság sem tart örökké az az 1 papír meg nem ér meg annyi cicomát.
Ahhoz hogy 2 ember szeresse egymást nem kell papírral bizonyítani. Gyűrűt anélkül is adhat a másiknak az ember hogy összeházasodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!