Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki él házasság nélküli tartós kapcsolatban? Mennyi ideje vagytok együtt? Van különösebb oka, hogy nem házasodtatok? Fogtok házas életet élni, vagy ez, ki is van zárva?
20-as, te aztán frusztrált vagy, tudod?
Szó szerint véve párja csak 1 lehet az embernek, tehát szerintem sokkal megtisztelőbb kifejezés, mint a férj/feleség, aki meg tulaljdonképpen bárki lehet, hiszen létezik látszat/érdekházasság is.
De ezt úgyis hiába próbálom megértetni a hozzád hasonlókkal, hiszen szerintetek egy nő élete csak akkor lehet teljes, ha elveszik és ezt nagydobra is verheti...
Mit akarsz te megertetni ugyan mar.
A hazassag intezmenye olyan oreg mint az emberiseg soha nem fog eltorlodni.
A csalad alapja a hazassag mindig is az volt es az lesz.
Tudod amiota a vilag vilag az also reteg konyebben osszedobja a szennyest es elettarskent el 10- 15 evet majd jon a kovetkezo es lesz 3-4 gyerek 3-4 eletttarstol.
A tanult reteg hazasodik nezz csak korbe ok vallaljak egymast a tarsadalom elott is.
Sajnos sok dolog van, amihez ragaszkodnak az emberek, pedig nincs értelme, szerintem a házasság is ilyen. És mivel értelmetlen dolog, ezért mindenféle hatalommal próbálják felruházni azok, akik nem látnak tovább az orruknál.
Persze és a tanulmányi évek számával arányosan nő a házasulási kedv? Ugyan már, pont az egyszerűbb, iskolázatlan rétegnél a legfontosabb, hogy legyen esküvő, hetedhétországra szóló lagzi, akár még hitel árán is...
Az értelmes, intelligens ember belátja, hogy a házasság egy maradi szokás és mindenki eldöntheti maga, hogy részt vesz benne vagy sem, de egyik oldalon sem érzi magát többnek a másiknál és ehhez kell az intelligencia, nem a házassághoz!
54%-os válaszoló: minek kell, más emberekre eröltetni a házasságot? Ha nem akarják, de úgy is boldogok, akkor meg, minek kell beleszólni az életükbe?
Az, hogy mennyire régi a házasság intézménye, még nem érv. Tudod, az ember sem a kora, hanem az ismeretei és a széles látószöge miatt lesz bölcs.
1,5 éve vagyunk együtt...2015.júliusában esküvő :-) Házaséletet élni alatt nem értem mire gondolsz a szexre? Persze :-) Mindkettőnk számára fontos a házasság...ahogy már előttem írta valaki a kapcsolat legmagasabb foka!
Ráadásul ez a "párom" "barátnőm" "élettársam" olyan gimis feeling számomra....jobban hangzik a feleségem :)
Persze mindenki úgy éljen ahogy neki megfelel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!