Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek most? (bőven lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? (bőven lent)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és eddig azt hittem, kizárólag csakis a fiúk érdekelnek. Aztán kilencedikes lettem, és láttam egy lányt a suliban akivel nem barátkoztam össze ugyan, de ha meglátom, liftezik a gyomrom és remeg a lábam. Azóta ez enyhült, már nem érzem ezt, csak néha izgatott leszek, ha meglátom. Közben azt érzem, hogy beleszerettem a legjobb barátnőmbe, akiről nem tudom, hogy a lányok is érdeklik-e, vagy csak a fiúk, de úgy néz ki, az utóbbi, mert összejött egy sráccal, én meg már régóta sírok utána. Közben a fiúk is tetszenek, és nem tudom, mit is érzek. Elmondani nem merem neki, mert tudom, hogy máshogy viszonyulna hozzám.
2017. febr. 7. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezzel nincsen baj, ha mindkét nem vonz. F
2017. febr. 7. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 20 éves lány vagyok, és eddig nekem is csak a fiúk tetszettek. De viszont a múltkor jött hozzánk egy új lány dolgozni és iszonyatosan szépnek tartottam, szinte tetszett. Természetesen már elég idős vagyok ahhoz, hogy tudjam nem vagyok se biszex se leszbikus, egyszerűen csak különlegesen szépnek tartom, szinte már vonzónak. :)
2017. febr. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!