Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolat! Nincs időnk egyáltalán egymásra! Mit tehetnénk? Lent bőven
Vidéken lakom, 4 órára Budapesttől. Most azonban felkerültem Egyetemre,és megtaláltam a szerelmemet,még nyáron elkezdtünk beszélni facen,kiszúrtuk egymást a facebookos csoportban,fel is mentem miatta BP-re,2x taliztunk,harmadik tali már a gólyatábor volt,ahol összejöttünk. Ennek 3 és fél hónapja. Azóta nincs időnk egymásra. Szaktársak vagyunk, az óráink 90%-a közös. Mindig együtt megyünk,együtt jövünk,de ez nem az igazi. Reggel 7kor holt fáradtan, találkozunk,sietünk be suliba,így gyakran vagyunk bunkók egymással. :( Délutánonként tanulunk/dolgozunk,én pedig hétvégére hazajárok a kollégiumból. Nincs időnk randizni,közös programok is ritkák, és ez így nem jó. Nagyon maximalista,szóval megőrül ha nem 100% a ZH-ja. Rohanás az életünk,szexelni is alig tudunk,koliban nem lehet,náluk mindig otthon vannak,és áthallani mindent. 2 hetente tudunk csak együtt lenni.
Minden tippet elfogadunk.
19F 19L
"én pedig hétvégére hazajárok a kollégiumból."
Na és, mi lenne ha nem járnál hétvégente haza, hanem együtt lennétek egy kicsit vasárnap?
Aztán,ugye mivel végülis mindig együtt vagyunk,így már néha sok egymás társasága. És nagyon félek,hogy vége lesz. Ma is fél10-től este fél8-ig együtt voltunk kb 2 óra szünettel.
És ma sok voltam neki. Szerintetek? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!