Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy 17 évesen még egyetlen kapcsolatom se volt? Hol találhatnék értelmes lányokat? (Jó bőven lent)
Magamról:visszahuzódó,kicsit nehezen megnyiló, végtelenül szeretetigényes,ragaszkodó, kicsit önfejü,, nemvagyok jóképü vagy kigyúrt, se népszerü.
Eddig még soha nem éreztem hogy egyetlen lánynakis bejönnék,többnyire otthonülős tipus vagyok és végtelenül önbizalomhiányos , ezért akárhol látok egy lányt aki bejön konkrétan le sem merem szólitani mert érzem hogy felesleges és csak égés, vagy mégrosszabb, kínos csend lesz a vége.
Bulikba meg nemjárok mert nekem pont azok a lányok jönnek be akiket nem lehet minden hétvégén seggrészegen találni bulikban és csak az 1 éjszakás kapcsolatot keresik,akik nem nagyképü finnyás plázap*csák és nem követik azt az elvet hogy ha valakinek nincs hetente új pasija az "ciki" meg "gáz"..ilyen lányt kerestem már a környezetemben, neten, de sehol semmi
Kepzeld,en is szoktam menni szorakozni,megsem vagyok soha reszeg. Sot,a barati tarsasagombol mindenki tud merteket tartani. Kulonos,nem?
Peldaul egy igenyes koncerten,vagy kulturalt szorakozohelyen eleg konnyen lehet ismerkedni. Remelem,azt azert nem gondolod,hogy peldaul egy jazz koncert konnyuveru lanyokkal van tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!