Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha ilyen helyzetben lennétek akkor elgondolkodnátok a váltáson?
Ha te szeretnéd a barátnődet, de ő ezt nem viszonoznà úgy ahogy neked nagyon jól esne, hiànyolnád a törődést, szeretetet tőle.
Viszont lenne egy lány akinek nagyon tetszenél és neked is tetszene ő, csak ugye van barátnőd akit szeretsz. De ez a lány meg tudná neked azt adni amit a barátnőd nem, és bevallotta volna neked, hogy ő màr nagyon sok éve szerelmes beléd. Jól éreznéd magad vele, és hasonlítana a barátnődre jó pár belső tulajdonsága de még is valahogy külsőleg jobban tetszene. Elgondolkodnàl a váltáson ha a lányon még inkább látnád, hogy nagyon kellessz neki és bármit megtenne érted, sok mindent megkapsz tőle amire vágysz? Vagy nem lenne esélye mert a barátnőd iránt érzett szerelem erősebb mint ezek a vágyak?
Bocs, én lány vagyok, de véleményem van. :)
Ha van egy barátnőd, akivel nem mennek jól a dolgok, miért nem beszéled meg vele? Szerintem az összes lépés közül, amit tehetsz az ügyed érdekében ez az első és legfontosabb lépés. Együtt vagy valakivel, mégsem tőle kérdezed meg, hogy miért van ez így, ahogy van. Arról nem beszélve, hogy lehet, hogy ő nem is tudja, hogy nem adja meg neked azt amit szeretnél, és talán tudna ezen változtatni, ha a szükséges kommunikáció köztetek létrejönne. :)
A másik lányhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy gondolom félsz az ismeretlentől, mert ugye a biztos barátnőd, akit már jól ismersz nagyon nem okozhat nehézségeket meg furcsaságokat. Viszont az új lány, aki nagyon tetszik még számodra azért elég ismeretlen. Legalábbis én így vettem ki. Igazából itt mérlegelned kéne, hogy hosszútávon melyik lánnyal képzeled el a jövőd vagy melyikkel tudod egyáltalán elképzelni magad. Nem baj az ha egy szerelem elmúlik, de akkor a barátnőddel légy fer, és közöld a tényt, hogy úgy érzed ennek vége, és ennyi. Amúgy kérdésedre válaszolva van egy olyan mondás, hogy ha egyszerre két ember közül vacillálsz, akkor mindig válaszd a másodikat, hisz ha az előzővel boldog lettél volna és nem hiányzott volna valami akkor a másik enm jött volna a képbe. Kérdésedre válaszolva én mernék kipróbálni újat, ha tényleg úgy gondolnám, hogy az jobb lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!