Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tegyek, hogy teljes lényében tudjon szeretni?
Továbbra is legyél mellette, adj még udőt és legyél türelmes. Lehet, hogy azért változott meg a véleménye egyik napról a másikra, mert még ő sincs 100%-ig tisztában az érzéseivel.
Én nagyon drukkolok neked, rég hallottam ilyen szép történet és remélem a vége is ilyen szép lesz.
Egyetertek #1-essel
Es szerintem meg egy olyan 'lehetoseg' is lehet, amiert igy valtoznak az erzesei, (ahogy a story alapjan ertettem, eleg jo baratok vagytok) hogy nem akar elvesziteni - pl. ha szakitanatok, esetlegesen nem lennetek olyan jo barati viszonyba, mibe voltatok.
Köszönöm a válaszokat.
1-es válaszoló: Köszönöm, hogy így látod ^^ Jól esett ezt hallani :) Mellette fogok maradni, úgy, mint eddig. Habár nem tudom, merjek-e bízni ebben az egészben, de na... Ilyen az élet. Ha nem is sikerülne a jövőben, attól még ott leszünk egymásnak, és fogjuk szeretni egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!