Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Nem rég a srác akit kedvelek be vallótta hogy szeret.Én nagyon boldog lettem de az a baj hogy más országban élünk... És csak pár év mulva tudnék ki költözni (nem hozzá csak már régota tervezem hogy oda költözöm egyéb okok miatt) Most nagyon tanácsatalan vagyok mert azt irta hogy megprobálhatnánk igy is.De hatalmas a távolság de mégis érzek iránta.Mit tegyek ? Segitsetek létszives.2016. dec. 10. 13:29
1/2 anonim válasza:
Beszélgess vele (pl.: skype,messenger)
Csak kibirod addig valahogy :)
2/2 anonim válasza:
Nektek kell érezni hogy megérie neketek vagy sem. Tudnod kell hogy nem lesz egyszerű. Nem tudtok találkozni, nem tudod ő mit csinál és ő sem hogy te itt mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!