Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varjam meg amig o ir, vagy en irjak ra?
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel nyaron kavartam, le is fekudtunk, de nem akart velem osszejonni, mert meg soknak tartja a korkulonbseget ahhoz, hogy egyutt legyunk. Nyar ota nagyon joba vagyunk meg mindig, bar en mar tobbet erzek, szerelmes vagyok bele. (Ezt elmondtam neki, annyit mondott hogy "o is szeret, de meg 1-2 evig nem tudna velem elkepzelni, akarmennyire is erett vagyok, de kulonleges leszek mindig a szamara") Altalaban minden nap beszeltunk, de most szilveszter ota nem. O irt utoljara, es tenyleg 0-24ben fent van, megse ir. Irjak en neki, vagy varjam meg amig o ir?
Koszonom a segitseget!:)
2017. jan. 9. 08:13
11/14 anonim válasza:
A srác 15-16nál nem néz ki többnek, úgyhogy így azért vállalhatóbb :)
12/14 A kérdező kommentje:
Jaa, ertem:)
2017. jan. 9. 16:49
13/14 anonim válasza:
De ha eddig mindig ő irt akk lehet h megunta h csak ő irt neked..
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor irjak vagy nee?😩😩 Meg azota se irtam, es o se
2017. jan. 12. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!