Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Varjam meg amig o ir, vagy en...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varjam meg amig o ir, vagy en irjak ra?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel nyaron kavartam, le is fekudtunk, de nem akart velem osszejonni, mert meg soknak tartja a korkulonbseget ahhoz, hogy egyutt legyunk. Nyar ota nagyon joba vagyunk meg mindig, bar en mar tobbet erzek, szerelmes vagyok bele. (Ezt elmondtam neki, annyit mondott hogy "o is szeret, de meg 1-2 evig nem tudna velem elkepzelni, akarmennyire is erett vagyok, de kulonleges leszek mindig a szamara") Altalaban minden nap beszeltunk, de most szilveszter ota nem. O irt utoljara, es tenyleg 0-24ben fent van, megse ir. Irjak en neki, vagy varjam meg amig o ir?

Koszonom a segitseget!:)

2017. jan. 9. 08:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

2x a tudtodra hozta, hogy nem akar tőled semmit.

Ha szeretne,már együttlennétek. Nem akar tőled semmit!!! Ne fuss utánna,mint egy pincsi kutya. Legyen már benned méltóság!

2017. jan. 9. 08:18
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Elárulom, ha eddig nem jöttél rá, hogy sem most, sem 1-2 év múlva nem akar tőled semmit, egy dugásra jó voltál, plusz 1 skalpnak, de ennyi a történet. Te meg mint a bolond, lógsz rajta, elvesztegetsz éveket egy olyan szerelemre, ami teljesen egyoldalú.
2017. jan. 9. 09:41
 3/14 A kérdező kommentje:
De ez hulyeseg, az oke hogy egyoldalu, de ha "egy dugasra kellettem volna neki" (ami amugy mar nemigaz, mert ket honapon keresztul kavartunk) akkor miert irogatna ram nyar ota, miert akarna talalkozni hetente, es miert velem telefonal orakat? Ezert vagyok most csak meglepodve, mert eddig mindig o irt ram, es a maximum 2 nap volt amig nem beszeltunk.
2017. jan. 9. 11:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Talonban tart, ennyi, nem több.
2017. jan. 9. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez teljesen megszokott kisebbségi kultúrkörökben. A többit meg nem látod át. Husom, amit rólad mondott az egy semmi. Ennél jobb szövegek is vannak. Ha te ezeket elhiszed, nálad van a hiba. Üdv a felnőttek világában.
2017. jan. 9. 13:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Mii, hogy erted hogy kisebbsegi kulturkorokben? Nem vagyunk ciganyok, vagy mas szarmazasuak😄
2017. jan. 9. 13:15
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Korkülönbség duma úgy habi ahogy van ezt férfiként állítom :) Ha igazán bejönnél neki, őt ezt a legkevésbé sem zavarná.

Tudom, hogy lány vagy de legyél már kérlek kevésbé naív. Én is tettem már ilyet lánnyal én ezt úgy hívtam, hogy elrakom befőttnek aztán ha kell leveszem a polcról..(nem kell dicsérni, tudom, hogy nagy arc voltam :D) DE! Komolyra fordítva a szót mára már ugyan megjavultam (kapcsolatban élek) és nem szórakozok mások érzéseivel de sok ilyen srác van.. Őket ez élteti, ez dagasztja a májukat ha van egy pincsi aki utánuk lohol. Hidd el, ennél többre nem kellesz neki, és ameddig te rohansz utána még vonzódni se fog hozzád. Egyetlen esélyed az az, ha te döntesz úgy, hogy ez így nem mehet tovább, nem engedi az önbecsülésed, hogy így viselkedj tovább vele hiszen annál jobban szereted magad minthogy azt érezd, hogy ez jár neked. Ekkor túllépsz rajta és kinyílik a világ, és mindent megteszel, hogy minnél boldogabbá tedd magad mert te leszel a legfontosabb az életedben. Nyílván ezt látni fogja rajtad, hogy már nem csak ő van a fejedben ezért akkor te leszel az 'elérhetetlen' és jó eséllyel fordul a kocka. Azért hoztam fel az önbecsülés dolgot hiszen az a gyökere mindennek, azt hozd rendbe először. Ha csak úgy döntenél tudatosan, hogy offolod a srácot az csupán üres taktikázás lenne ami neked szenvedés. De minek szenvedni, ha az az egészséges ha az életedben te vagy a legfontosabb? ;) Szedd össze magad és minden a jó irányba fordul!

2017. jan. 9. 13:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolso, nagyon koszonoom! De nalunk tenyleg nagy a korkulonbseg, 10 ev. En 16 vagyok, o 26:)
2017. jan. 9. 14:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit! Van egy ismerősöm, aki 23 évesen jött össze 13 éves lánnyal :)

Nem ismerem a srácot, de ha tényleg nem akar kezdeni semmit veled még 1-2 évig, akkor nehogy emiatt ne éld úgy az életed, mint amúgyis tennéd. Legyél barátokkal, ha bulizós vagy menj el bulizni, egy szó mint száz élvezd az életed!!:D

2017. jan. 9. 14:21
 10/14 A kérdező kommentje:

Huu, azt a 13-23at azert durvanak tartom😳

Koszonom megegyszer😊

2017. jan. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!