Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj? Kiakadna?
Figyelt kérdés
17\F Nos, hát.. A legjobb barátom aki fiú, a fiúkat szereti, én is a fiúkat szeretem, de ő 5 vagy 6 évvel idősebb nálam, és van is egy fiúja, de igazából nem tudtam melyik kategóriába helyezzem a kérdést, szóval... Nem vagyok beléjük szerelmes, hanem igazából jobb szülőknek tekintem őket mint a sajátjaimat... Nem az a baj a szüleimmel hogy nem fogadnak el mert elfogadnak, hanem úgy érzem hogy ők nem igazán foglalkoznak velem, de ha netán mégis foglalkoznának így velem utólag, se éreznék olyan szeretetet mint a barátaim iránt, igazából a barátom fiúját nem ismerem csak mesélt róla, de akkor is őket tudnám jobb szüleimnek tekinteni. :( Szerintetek ez baj? Kiakadna a barátom ha elmondanám neki? :\2017. jan. 4. 01:19
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenesetre tényleg reménykedtem hogy lehetne arról szó... Vele sokkal jobban megértem magam, mindennap hiányoznak, főleg ha beleülteti magát a gondolat a fejembe és tudatosul bennem hogy milyen jó is lehetne velük, ehelyett a szüleimmel szívok. Kölcsönös, én is figyelek azért rá, meg mindennap vagy ő ír rám, vagy én és meg is követeli hogy ne felejtsek el írni neki. :)
2017. jan. 5. 20:10
12/16 anonim válasza:
szerintem ott nagy a baj! degenerált vagy mint az két selejt akiket te jobban elfogadnál mint a saját szüleidet.. ez a világ már soha nem lesz élhető! főleg ha a köcsögök neki állnak gyereket nevelni. gyere le jó isten!!
13/16 A kérdező kommentje:
Hmm... Ebben az a szomorú hogy a heterok meg nagyban hozzá járulnak a világ tönkretevésének, mert míg ti csináltok x 10000 gyereket + világ méretű túlnépesedés, mellette pofátlanul úgy váltogatjátok a párotokat mint más a zokniját. De, azért a melegek a szemétláda köcsögök. Szóval isten, tényleg gyere le mert ezen változtatni kéne, úgy hogy az erkölcsiségen vitatkozni, a heteroknál fordul elő jobban az hogy az egyik hamarabb megcsalja a másikat mint a másik. Szóval erről ennyit. :) És nem, nem vagyok degenerált, ahogy ők sem. De most kezdjek el arról beszélni hogy mindennap arra jövök haza hogy ordítoznak a szüleim, az egyik csapkod össze vissza, a másik mindent leszar, válófélben vannak, és az üvöltözésüket napról napra egyre jobban hallgatni + elviselni nem túl kellemes. Mielőtt beszélsz, gondolkodj már úgy őszintén, azért írtam ki ezt a kérdést, mert mielőtt cselekszem, hagy tudjam meg hogy jól-e vagy sem, tegnap/tegnap előtt elmondtam neki, és szerencsére jól fogadta, még jól is esett neki, képzeld. :) De vajon ilyen mentalitással mint ami neked van, vajon hányan fogják ezt nekem mondani?
2017. jan. 7. 14:38
14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ha selejtről van szó, ők pont nem azok, egyedül csak te vagy az. Lehet hogy génbetegek vagyunk, de ez nem selejtség, az a selejt ember, aki a másikat ilyenért elítéli, más meg a homofóbokat, én speciel őket se ítélem el mert tudom hogy az meg egy pszichológiai betegség, senki se tehet róla + próbálok nem is foglalkozni olyanokkal, ha engem szidnak, nem érdekel, de ha a barátaimat, azt nem hagyom. :)
2017. jan. 7. 14:43
15/16 anonim válasza:
Elkalandoztatok!
Én azt mondom, hogy nem csinál majd gondot belőle, ha leírod neki, hogy úgy vonzódsz hozzá, hozzájuk, mintha a szüleid lennének!
16/16 A kérdező kommentje:
Már leírtam neki és jól fogadta, még picit örült is. :) De ő meg ne szólogasson be. c.c
2017. jan. 10. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!