Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha egy barátzónába tett pasi kiakadna, hogy ezt nem csinálja tovább, hagyjátok békén?
közeledtem felé - elutasitott - pasija lett. De gyakran mondja, hogy a kapcsolatuk rossz, nehéz megtalálni a megfelelő pasit.
Én meg nem tudom mire véljem ezt. Elfelejtett? Vagy ez valami célozgatás, segitségkérés? Idáig meghallgattam, persze, de esküszöm ki fogok akadni, hogy hagyjon békén ezzel...
Nem értené, hogy miért vagy ilyen, hiszen elvileg barátok vagytok.
Az ő szemében a lábad között semmi nincs, ha bármire is használni akarnád akár a farkad, akár a tököd, azt nem értené.
Nem pontosan ilyen helyzetben voltam, de hasonlóban. A srác akart a barátom maradni azután is, hogy elutasítottam. Jó, belementem, úgy voltam vele, végül is miért ne beszélgethetnénk? Aztán idővel úgy döntött, inkább nem akarja tartani a kapcsolatot, nem jelentette ki konkrétan, de egyre ritkábban találkozgattunk, elmaradozott, mikor rákérdeztem, van-e valami probléma, kifogásokat keresett. Értettem a célzást, nem kerestem többet, ő sem engem.
Én őszintén örültem neki, hogy tovább lépett, mert már abban az időben is éreztem valahol, hogy nem igazán jó ötlet, hogy barátok maradjuk valakivel, aki szerelmes belém. Csak olyan kis idióta voltam akkor még, hogy nem volt szívem rögtön minden kapcsolatot megszakítani vele, pedig lehet, az kellett volna és hamarabb túl lesz rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!