Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadna a barátom, ha elmondanám, hogy szeretnék egy anál dugót?
Figyelt kérdés
25/N vagyok, a barátom 35/F. Azt szeretném, ha úgy dugna meg, hogy közben bent van egy anal plug. Szerintetek kiakadna, ha ezt elmondanám neki?2016. jan. 10. 00:26
1/23 anonim válasza:
Nem ismerjük a barátodat, nem tudjuk mik jönnek be neki, szóval passz :/
2/23 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nekem azt mondta bejönne neki.
3/23 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy ti kiakadnátok ilyen esetben?
2016. jan. 10. 00:28
4/23 anonim válasza:
Nekem baromira izgató lenne!
Utána mehetne a farka is oda?
5/23 A kérdező kommentje:
igen, a farka is
2016. jan. 10. 00:30
6/23 anonim válasza:
Első volnék. Nekem nem lenne vele semmi gondom :) Én is szeretném kiélni a kis fétiseim, ugyanez járna a páromnak is :)
7/23 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem semmi baj nem lenne. Kivennénk a tiedből át az enyémbe és úgy popsiszex.:3
8/23 anonim válasza:
Tőlem kapsz egy szettet ajándékba! Ez nem vicc! Szavamon foghatsz!:)
9/23 anonim válasza:
Igenember!
De azért öblitsd meg...
10/23 anonim válasza:
Én borzasztóan örülnék neki,baromi izgatónak találnám.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!