Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondanám neki már nem lennénk többet ilyen jo barátok?
Leszbikus vagyok. A barátaim nem tudják,de sokszor érzem úgy ,hogy joguk lenne tudni különösen a legjobb barátnőmnek ,mert ő is mindig mindent elmond nekem és teljesen megbízunk egymásban. De ő másokkal elég zárkózott,velem nem és szerintem ezzel a leszbi dologgal is......Ezt azért gondolom mert ha mondjuk van egy kép amin két lány csokolozik ,vagy egy színésznő aki meleg ,mindig fintorog és szinte úgy mint egy 5 éves elkezd valamilyen fujjogo hangot kiadni.Azon is gondolkoztam ,hogy ezt lehet hogy azert csinálja nehogy azt higgyem,hogy ő leszbi. (100% hogy hetero)
Azt nem tudom ,hogy mit szólna ha megtudná ezt rólam ,néha szoktak olyan hülye kérdéseim lenni felé,hogy mindig szeretni fog-e meg elfogadni meg h mindig a barátom lesz-e és ilyenkor mindig azt mondja hogy persze. Szóval nem tudom hogy elmondjam-e vagy inkabb hogy hogyan......
Valami jo tipp,ötlet ?
Ha ezek után eltávolodik, akkor nem kár érte, sosem volt igazi barát.
Szerintem inkább az őszinteség, mint hogy kerülgesd az ő homofób világnézetét csak, hogy fenntartsd a barátság érzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!