Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok! A szüleitek tudják, hogy nem vagytok heterok? Barátok?
Te vagy az a múltkori lány? Nézd, ez a te életed, neked kell döntened. Előbb utóbb muszáj lesz. Nem lehet hazugságban élni. Kérdezgetni kezdik, miért nem foglalkozol fiúkkal? Család, gyerek, stb.
Ne ess abba a hibába, mint sok leszbikus/meleg. Gyakran házasságot kötöttek más neművel, még gyerekeik is lettek, közben nem tudta a felesége /férje, hogy titkon mással is találkozgat.
Hirtelen a Túl a barátságon jutott eszembe.
3 éve mondtam el anyukámnak, azóta kamaszkori hóbortnak hitte, de egyre jobban kezdi felfogni végre.
Apámnak sose mondtam el, de valószínűleg tudja, bár nem fogja fel... viszont nem is érdekel mit gondol, úgyse beszélek vele.
Barátkozni meg csak olyanokkal barátkozok, akik megértik az ilyesmit és nem akadnak ki rajta. Én nem akarok titkolózni... az meg eleve nem is igaz barát, aki emiatt kiakadna.
Lumulábi Lilla: Egyetértek!
1: És hogyan tudsz a szüleid nélkül élni?
Cuniban se vagyok egész biztos.
?
Ja és én se vagyok, csak írtam ide, hátha hasznos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!