Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal leszbikus/biszex lányokat miért nem érdeklik a 30as nők alkalmi kapcsolatra?
30 felett a nők sajnos kezdik elveszteni a feszességüket. Csak a sportos nők nem. A legtöbbjüknek megereszkedik a melle, elzsírosodik a feneke, kis pocakja lesz. Ez genetika, ennyi idősen sokkal többet kéne foglalkozni a sporttal, hogy úgy nézzenek ki mint egy lusta 20 éves.
33/F
4.: a 20 évesek nem lusták. sokat lepedő akrobatáskodnak azért az alakért :D
oké persze én is bőséggel láttam már az általad leírt 30+ost
Barnye is megmondta: ha 29 vagy akkor még van 1 szép éved :D
de néha néha akad kivétel. pl: gimis angoltanárnőm huhú [a tárgyat utáltam na de a csaj.. uhhh]
Mert akármilyen vekony is egy 30 as nő már nem olyan feszes a teste a bőre. Nem kis hamvas barack. Én azért nem szeretnék 30 körüli nővel lenni mert minél fiatalbb egy lány annál vonzóbb számomra. Kis feszes testecske sőt ha ducibb akkor is feszes fiatalka mint a friss gyümölcs amibe beleharapnal. A 30 as nekem kb olyan mint a 3 napja a hütőben állo banán. Nem vonz ugy szexuálisan. Sőt a korosztályom 25 se vonz annyira mint egy 16-18 20 éves fiatal cicuska. A punciillata se olyan már egy 30 évesnek. Meg magamon is látom a változást állagban hogy milyen voltam 18 évesen és milyen 25. Nem olyan sokkal de azért látni. Minél fiatalabb hamvasabb annál jobb. Bevallom én fizetni is szoktam csajoknak hirdetésből nézem ki és feszes öszibarack csajok.ha te is csak kalandozni akarsz megéri sztem .
25 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!