Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok! A szüleitek tudják, hogy nem vagytok heterok? Barátok?
Először a nővéremnek mondtam meg, gondolván ő tűnik a legmegértőbbnek. Tévedtem. Nem utál de szerinte a pokolba fogok jutni, ugyh "hagyjam abba". Mire anyukámra került a sor, már rég tudta. Azt mondta mindig a lánya maradok.
Erősen keresztény iskolába jártam, érettségiig tiktoltam, azóta egy leprás vagyok a szemükben...
Barát az aki mindent tud rólad, mégis szeret.
Hát nekem ilyen nem volt... A régiekkel nincs kapcsolat, viszont szereztem helyettük újakat, akik nem diszkriminálnak senkit.
Valld be! Aki szeret, melleted marad, aki nem az nem is melléd való! Haverokat bármikor lehet szerezni, olyanokat is akik mellett nem kell feszengened és hazudoznod.
az en anyukam mindig is tudta-(apam az "ismeretlen katona",ott hagyta anyukamat meg a szuletesem elott ket honappal)-de soha semmit sem szolt miatta!
-(amugy en is BI vagyok nem pedig leszbikus!!-megmielott egy-egy....)-
nagyon sokszor latott engem osszebujva aludni a kisbaratnommel!!cskolozas kozben is latott minket!!egyetlen szo nelkul hagyta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!