Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj? Kiakadna?
Lehet rosszul értelmezem a kérdést, de valójában nem arra akarsz kilyukadni, hogy mondjuk jobban megérteted magad ezzel a barátoddal, mint mondjuk a szüleiddel, jobban el tudsz neki mondani dolgokat, jobban bízol a véleményében... stb?
Szóval, hogy nagyjából olyan bizalmas kapcsolatod van vele, mint a legtöbb embernek a saját szüleivel.
Mert akkor nem, nem gáz, főleg ha ez kölcsönös a barátod részéről, és ő is megbízik benned.
(Bár egy kicsit furán fogalmaztad meg a kérdést, ha tényleg erről van szó.)
Mellesleg szülőnek lenni elég összetett dolog, és szerintem szerencsés az az ember, aki elmondhatja, hogy neki az apja vagy az anyja egyben a barátja is, mert annyira nagy az összhang.
Ugyanígy fordítva. Szóval nincs azzal gond, ha vannak barátaid, akik kiemelt szerepet játszanak az életedben és tényleg nagyon bizalmas kapcsolatban vagy velük, de azért az ő véleményüket is tartsd tiszteletben, és ne erőltesd magad rájuk.
Szóval akármit is mondasz vagy csinálsz, azért legyél tapintatos :)
Ezt még így hozzácsapva: ha viszont tényleg szó szerint pótszülőnek akarod őket, akkor arról tényleg jobb ha lemondasz.
Valahol megértem az indíttatásod, de azért maradjunk a realitások talaján.
(Előző voltam.)
A te korodban mindenki apja egy fäszfej, az anyja meg egy hülye p*csa. Így van ez, amióta világ a világ. Evolúció bácsi így gondoskodik a szülőkről való leválásról. (Mert bár manapság nem ez történik, igazság szerint ilyen korra már be kellene következnie.)
A barátod nyilván nem akadna ki, hiszen kellemesen csiklandozná a becsvágyát. A szüleid annál inkább, de az meg egy másik kérdés lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!