Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok élni nélküle, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok élni nélküle, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 8. osztályba járunk. Osztálytársak vagyunk!

Nem sokat szoktunk beszélni, de most messengeren néha beszélünk. Kb. ugyan azokat a dolgokat szeretjük. Rock zene stb. 1. osztály óta ismerem, azóta van rajtam ez a varázs... ;-)

2016. dec. 24. 23:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Egész nap az adatlapját nézem, nem tudom abbahagyni. Mint egy drog, komolyan mondom...
2016. dec. 24. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
D3 aannyos. Suk sokret. Sokert.Na Sikert.
2016. dec. 25. 00:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2016. dec. 25. 00:01
 4/5 anonim válasza:
Beszélgess vele többet találkozz vele hívd el valahova ha van jó programod. :D Ismerd meg jobban legyél vele kedves és ha viszonozza akkor lehet szó valamiről. :D
2016. dec. 25. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Mind1 skacoc, elb@$ztam... Elmondtam neki mindent, gondolhatjátok mi lett a vége. Na mind1 köszi a segítséget!
2016. dec. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!