Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz valaha is nekem barátnőm ilyen tulajdonságokkal?
Figyelt kérdés
-194 cm magasság
-90kg
-sportos,vékony alkat vagyok
-rövid,fekete hak
-kék szem
Egy időben kézisztem.Szeretek zenét hallgatni.Mindenfélfe zenét meghallgatok de a kedvenc nálam a metál meg a rock pl.System of a down,Rammstein,Disturbed.Szeretem az animékat.Kedvencem a Deth Note.Alapból meg olyan törödős dajta vagyok vigyázni nagyon a párjára.
19/F
Ha esetleg lenne itt olyan lány aki akar esetleg ismerkedni az irhat privátba.
2016. dec. 22. 21:33
11/11 anonim válasza:
A magasság, a haj, a szem, a törődés abszolút előny (legalábbis nálam). A metál és a rock, hát ez ember függő nekem nincs vele problémám max. egy-kettőre megjegyzem hogy picit fájdalmas zene, de kinek mi tetszik. Az animékkal se hiszem, hogy probléma lenne. Szóval ezek alapján szerintem semmi probléma nincs veled.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!