Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz valaha is nekem barátnőm ilyen tulajdonságokkal?
-194 cm magasság
-90kg
-sportos,vékony alkat vagyok
-rövid,fekete hak
-kék szem
Egy időben kézisztem.Szeretek zenét hallgatni.Mindenfélfe zenét meghallgatok de a kedvenc nálam a metál meg a rock pl.System of a down,Rammstein,Disturbed.Szeretem az animékat.Kedvencem a Deth Note.Alapból meg olyan törödős dajta vagyok vigyázni nagyon a párjára.
19/F
Ha esetleg lenne itt olyan lány aki akar esetleg ismerkedni az irhat privátba.
Szerintem biztos, csak kapd össze magad, menj oda egy neked tetsző lányhoz éés hódíts :)
Megsúgom, nekem bejössz a leírás alapján és az egyik bandáért piros pont, de nem ismerkedem és idősebb is vagyok :D
Nagyon gyerekes ez a beszólogatás. RENGETEG felnőtt ember néz animéket, és sok kifejezetten felnőtt közönségnek készül. Nem, nem hentaira gondolok, hanem a komoly hangvételű animékre.
+ Az animés csajok nagyon cukik tudnak lenni, főleg, ha beöltöznek valaminek... x)
Kedves kérdező, a külsőddel így leírás alapján semmi gond nincs, a magas fiúkat szeretik, a súlyod alapján nem lehetsz sovány sem, a fekete haj-kék szem kombó pedig általában nagyon jól néz ki. :)
Nekem bejön a stílusod is, szeretem ezeket a zenekarokat és az animéket is. Meg kézizni is. A törődést meg minden értelmes, érett gondolkodású lány szereti. :)
Nekem bejönnél, csak sajna 3 évvel idősebb vagyok nálad. x) De sok sikert. :) Fő a magabiztosság. :)
194 cm?
Úristen. *-*
Nem hiszem el, hogy nem tapadnak rád a nők.
Túl magas lennél nekem.
Kavartam ilyesmi sráccal, és kb. tíz perc után kitört a nyakam, szóval soha többé. A szemébe nézni nem tudtam, épp ezért... pedig én is 169cm vagyok.
Egyébként nem gáz, ha tízzel alacsonyabb (én meg fiatalabb) lennél, rád mozdulnék.
Nem értem, miért ne találhatnál, a felsoroltak közül egyik se gátol a barátnőszerzésben :) (animés srác, te jó ég *-*)
Én fiatal vagyok hozzád, úgyhogy nem ismerkedem, de biztos vagyok benne hogy találsz barátnőt!
Számomra kifejezetten rossz pont az anime és a rock zene ( jó igaz, vannak egészen jók is) de szerintem mindenkinek lesz valakije. Lehet hogy már holnap találkoztok. Vagy már találkoztatok is. De a lényeg az, hogy a szerelem az nem olyan amit egy adott ember túlajdonságai miatt érzel hanem egy megmagyarázhatatlan ok miatt. Én és a barátnőm 3 éve vagyunk együtt és egy közös tulajdonságunk sincsen mégis hihhetetlenül jól kijövünk egymással. Legyél türelemmel, mozdulj ki otthonról keresd az ismeretlen helyeket mert ki tudja hol találod meg őt :) sok sikert!
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!