Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen tulajdonságokkal lehet még valaha kapcsolatom?
Normális válaszokat szeretnék privát ismerkedős leveleket nem kérek.
Az a helyzet hogy alacsony az önbizalmam, nem érzem magamat olyan embernek mint amilyenek mások. Rossz tulajdonságom hogy csendes és naiv vagyok, aki kedvesen közeledik felém azoknak feltétlenül bizalmat adok. Rosszul érzem magam a bőrömben. Azóta meg mégjobban csökkent az önbizalmam amikor többször is faképnél hagytak. Az egyik kifogás az volt hogy én túl jó vagyok hozzá. Nem értem pedig igyekszem kedves lenni, mosolyogni, beszélni, de vmit csak nem csinálok jól. l/23
hát kis törékeny csendes szürke lány vagy,tipikusan az,hogy beraknálak a szobám sarkába és fél óra múlva elfelejteném, hogy ott vagy.
keress valami hasonlóan "pörgős" srácot.
Itt a gyk tele van csomó olyan fiúval akik pont ugyanezt a sirámot írják le mint te és hasonlóak az elvárásaik.
Relytéj számomra, hogy az ilyenek miért nem találnak egymásra.
Ha jól sejtem akkor tettél már fel több hasonló jellegű kérdést, erre a leírtakból és az élt korodból következtetem csak.
A kérdésre amit feltettél a válasz az, hogy igen nagyon nagy valószínűséggel lesz kapcsolatod, de ehhez nyitnod kell az emberek felé.
Senki nem szeretne maga mellé olyan társat aki ennyire fájdalmasnak látja a világot. Mozdulj ki, keress valami hobbyt amit szívesen csinálsz és ne az ismerkedésre koncentrálj minden erőddel.Ha boldog vagy és jól érzed magad akkor a pasik is jobban felfigyelnek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!