Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Teljesülni fog ez valaha?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesülni fog ez valaha?

Figyelt kérdés
Elmegyek az USA-BA egyetemre(vannak tervek s a jegyeim is megvannak hozzá) s esetleg megismerkedhetek valakivel,lehetek szerelmes s megcsinálhatom azt amit gyerekkorom óta dszeretnék? Beszállni egy kocsiba a szerelmemmel utazni az éjszakába,bulizni fürdeni éjszaka a tengerben ,nevetni sokat...Igen Magyarországon ez sehogy sem történhetne meg itt a társadalom,fiúk,fiúk gondolkodása teljesen más.Ugyanúgy minden más.Mit gondoltok megtörténhet ez akkor? Kérlek buta válaszokat ne.

2016. nov. 5. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Meg itt nincs tenger. :)

2016. nov. 5. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
meg :)
2016. nov. 5. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2016. nov. 5. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha szüleid újgazdagok,vagy nagyot nyertél a lottón,lehetséges.

Az USA-ban méregdrága minden egyetem,kivéve az interneteseket,de azokat nem fogadják el mindenütt,és mindegyiket.

2016. nov. 6. 06:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a legnagyobb álmom eljutni az USA-ba és körbeutazni, úgyhogy én mindenképpen támogatlak benne. :D

Amúgy simán összejöhet minden. :)

Én majd ösztöndíjjal szeretnék ott tanulni MA képzésen, s lehet majd később ott is élni.

19/L

2016. nov. 7. 22:36
 6/6 anonim válasza:
Tényleg minden más, de ahogy mondják ott sincs kolbászból a kerítés. És az ottani egyetemek tandíjai mellett esélyed sem lesz bulizni hanem kőkeményen dolgoznod kell majd. De ha ez az álmod akkor csináld,csak ne legyenek illúzióid és ne add fel ha nehezebb, mint gondoltad.
2016. nov. 8. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!