Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből a valaha valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből a valaha valami?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit nem olyan régen ismertem meg és eddig nagyon jó a kapcsolatunk. Sokat találkozunk, beszélgetünk mindenről, mindig próbál valamivel meglepni, sokszor elmondja, hogy mennyire kedvel engem.

Viszont neki eddig csak szexkapcsolatai voltak, és nem tudhatom, hogy miért pont velem akarna komoly kapcsolatot..

(17/l és 19/f)

2016. aug. 7. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát két lehetőség van:

1. Veled is csak a fent említett kapcsolatot akarja

2. Végre benőtt a feje lágya, kiélte magát és végre kész egy komoly kapcsolatotra.

És hogy miért pont veled?

Hát bizonyára azért mert kedvel téged és másnak tart az eddig ismert "barátnői" után.

Egyébként az írásodból én a második lehetőséget valószínűbbnek tartom :)

Sok sikert nektek :)

2016. aug. 7. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszerűen megtudhatod, hogy csak szexre kellesz-e neki.

Mondd meg, hogy "nem lesz szex, csak pár hónap múlva leghamarabb". És tarts ki emellett.

Figyeld hogy reagál, és aztán figyeld hogy tűri a következő heteket.

Ki fogja bírni, ha tényleg te kellesz neki, és nem a szex. És te pedig látni fogod, hogy türelmes lesz-e veled, vagy pedig folyamatosan bepróbálkozik a szexszel...

2016. aug. 7. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!