Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog valaha bocsátani?
Kezdeném azzal, hogy olyan "barátokkal" voltam körülvéve, akik mindenféle hülyeségbe belerángattak és követtem a példájukat (beszólogattam az embereknek, ellezdtem cigizni, kinevettem mindenkit olyanokért, amikről nem tehetnek stb)
Nos, volt barátnőmmel együtt voltunk pár hónapig, de aztán szakítottunk, mert bunkó voltam vele. Nagyon megbántam már, hogy úgy beszéltem vele. Mindenféle nagyképű idiótának hívott és utólag rájöttem, hogy igaza volt.
Nagyon rosszul esik, hogy egy olyan embert bántottam, aki szeretett és nem érdemelte meg. Szeretnék tőle bocsánatot kérni de nem tudom hogyan reagálna rá. Félek hogy találkozni sem akarne velem.. 17/f
Mutasd ki hogy tényleg megbántad, kérj bocsánatot, és tényleg hagyd ott az ilyen embereket.
Ha ezek után nem bocsát meg, nem tudsz többet tenni. (Ne zaklasd) 18/f
Én nem bocsájtanék meg a magyarázat után sem.. az, hogy a barátaid miatt voltál velem bunkó... vagy teljesen mindegy is, mi miatt, egy ilyen stílus elég kiábrándító tud lenni.
Mindenesetre sok sikert kívánok azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!