Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem még ezt? El kéne felejtenem?
Remélem jó szakmát tanulsz mert, hogy az eszedből nem fogsz megélni az biztos. :)
Először is ismersz más kötőszót az "és"-en kívül? Hallottál már szórendről, írásjelekről, mondat tagolásról Vagy úgy egyáltalán bármiféle logikai kapocsról mondatrészek között?
Hallottál már a prallel univerzumok elméletéről? Megnyugtatlak nincs olyan párhuzamos világ amiben egy csók bárminemű vallomással lenne egyenértékű.
Egyéb iránt az milyen "szerelem" ami annak függvényében létezik, hogy a tárgya éppen aktuálisan a közeledben van-e?:D Na meg kialakul x óra alatt.. XD Példának okáért mi lenne ha nem próbálnál meg belemászni a szájába nagy "szerelmed"-ben hanem inkább hanyagolnád a dolgot? Az egész jó kezdés lenne a "továbblépés"-hez.
24F
Nem a szájába másztam, és nem a nagy szerelmememmel de a filmekben csókkal ki tudják fejezni az érzelmeiket. Én meg nem vagyok a szavak embere.
És igen hanyagolni szeretném és "továbblépni" de lehet h gyerek vagyok attol még vannak érzéseim. És azokat nem lehet csak így puff elhanyagolni.
"a filmekben" Most tényleg leírtad azt, hogy "a filmekben"? PLS mondd, hogy csak hallucinálok pls...
Ha a filmekből indulunk ki akkor gondolom te vagy a "senki nem vesz észre de pont illek hozzá" csaj akiről mindenki tudja, hogy csak azért jön össze a csávóval a végén mert ő a női főhős. :D A csávó meg valószínűleg egy patás állatok vérét szopogató discogömb.. :D
Van egy rossz hírem: in real life ez nem így működik.
sajnálom de nem hallucinálsz, és nem mint latod nem en vagyok a főhősnő lány bár a saját életemnek a főszereplője vagyok
és ő nem olyan, kedves és nem rosszfiu csak fiú
jó hogy mondod h ez a valóvilág és nem minden úgy megy mint a filmekben
Nem értem, hogy mikor a szerencsétlen kérdező fel tesz egy kérdést, miért kell folyton belekötni. Nem hiszem, hogy azért tette volna fel a kérdését, hogy azt olvasgassa, hogy minek miért nem tetszik az, ahogy fogalmaz...
Kérdező, szerintem az, hogy azt mondta, hogy a csók nem jelentett neki semmit, és hogy a barátnődnek adott ajándékot, elég árulkodó. A néhány fiú olyan, hogy egyszer ilyen kedve van, egyszer olyan. Lehet hogy kedvel téged, de szerintem itt inkább barátságról van szó :/
Egyetértek az előzővel..nem azért kérdeznek, hogy legyen kibe belekötni. Nem azt várják,hogy értékelve legyen, hogyan fogalmazták meg a kérdést..lényeg hogy érthető legyen. Ha a helyesírásról szeretnétek beszélgetni akkor rossz kategóriában vagytok. Ezt leginkább az első válaszolónak..bár 24 évesen valahogy sehogysem ebben a kategóriában a helyed. Egyébként szerintem a csók jó ötlet volt. Nem konkrét érzelmek kifejezésére, de nyilván ha meg akarsz valakit csókolni, az bejön,kezdetnek meg elég ennyit tudatni vele.
3 év sok idő, tuti nem lesz könnyű elfelejteni :( az hogy ajándékot adott a barátnődnek elég rosszul eshetett :/ de legalább ő már nincs belezúgva, a srác meg idővel úgyis "kiszeret" belőle. Kitartááás <3 idővel jobb, talán nincs más mód :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!