Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, még mindig szeretem, pedig tudom hogy el kellene felejtenem. Mit tegyek?
Ekkora bunkó pasit!!Semmiképpen se engedj neki!! Ha ugy gondolod hogy még érez irántad valamit akkor a legnagyobb fájdalom az számára ha mással lát boldognak (valódi boldogságra gondolok nem arra hogy megkéred az egyik haverod hogy járjon veled 1 hétig.Mindenkinek(neked,szüleidnek és a környezetednek is) igy lenne a legjobb-kivéve neki.Ha mindig csak a bosszun jár az eszed akkor sohasem tudod tultenni magad ezen az amugy is megrázó történeten.Persze érthetö a csalódottság és a düh,erre mindenki igy reagálna és nö lévén én is tudom mi a csontig hatoló fájdalom amit egy férfi okozni,de hidd el segitene ha uj dolgok és kapcsolatok felé nyitnál.Holnaptól menj el mellette felemelt fejjel és köszönére se méltasd.Az általad kitervelt "bosszu"nem tul jó!Mert amikor eljön a pillanat hogy NEMet mondj elöször halogatni fogod, majd hitegeted magad hogy jó lesz és végül ujra megteszi majd veled mikor ugy érzi tul nagy a felelöség vagy tul nagy a kötöttség,stb..
Persze ez itt mind az én véleményem és mikor ennyi idös voltam nekem is voltak hasonló "majd én jól kib.szok vele" terveim de ezeknek mind rossz vége lett és rájöttem hogy nehogy már én szenvedjek egy Tuskó paraszt miatt mikor mással boldog lehetek.Remélem sikrül valamit megfogadnod abból amit irtam.Légy erös és ne hagyd hogy ujra át kelljen élned ezt!
hogyha hagyod magad akkor meg is érdemled
Ennnyi
a bunkó paraszt erre nem kifejezés. ez egy utolsó féreg. ne hagyd magad kihasználni, próbáld meg elfelejteni valahogy ne keresd!
azt csodálom hogy nem ábrándultál ki belőle amikor úgy szarban hagyott.
Nagyon édes vagy, de még kislány.... Felfogtad, hogy mivel járt ez a műtét? (Nem vagyok abortusz ellenes, de akkoris). Tudod, élt benned az a magzat, és megölték. Nekem valamiért úgy tűnik, hogy ez nem jutott el a tudatodig. Nem akarok bunkó lenni, de ezt a képet belinkelem, hátha így jobban megérted... [link] (Csak hogy tudd, valószínűleg én sem cselekedtem volna másként a helyedben)
És tudod, hogy ez a féreg miért hagyott ott? Mert terhes lettél, és ez az ő kis életébe már nem fért bele, hogy a barátnője (akit elméletileg szeret) mellett legyen egy ilyen nehéz időszakban. Ezek után attól is hányingerem lenne, ha csak eszembe jutna, nemhogy hagyni neki, hogy "lekapjon". Ő bebizonyította, hogy semmit sem jelentesz neki, csak olyankor vagy jó, mikor éppen nincs gáz.
Ha ezután is loholsz utána, akkor csak azt tudom mondani, hogy megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!