Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van 1 pasim. Sok a gond vele, nem mondok ink semmit, csak hogy loser. Szeretem. ő is. Sokat veszexünk. Mindenki szerint el kéne felejtenem, mert nem nekem való, és bennem is van egy kis félsz, hogy mi van ha.
Hát én csak annyit tudok hozzászólni, hogy most hagyjátok egymást békén, és nőjetek fel mindketten. Mert nagyon gyerekek vagytok még, és egy kapcsolathoz teljesen éretlenek.
Aztán pár év múlva mehet újra, de most ez volna a helyes út.
az utolsó válaszolónak azt tudom mondani, hogy azt sem tudod, hány évesek vagyunk.
utolsó előtti, köszönöm, én is mindig erre gondolok, és mivel ezt látta otthon, elég valószínű is lenne. nagyon köszönöm a válaszodat!!!
Ez egy magyar oldal, nem kellek ide olyan kifejezések, hogy ink, loser, veszexünk meg story. Tényleg gyerekesnek tűnsz az írásod és a fogalmazásod alapján.
Egy normális párkapcsolatban nincs olyan, hogy az egyik fél függ a másiktól. Ha nem tudtok elszakadni egymástól, de mégis úgy látjátok, hogy nem kellene együtt maradnotok, az már nem párkapcsolat. A szerelmetek jövőjéről pedig annyit, hogy képzeld el a leendő gyerekeiteket! Azt akarod, hogy úgy nőjenek fel, hogy a szüleik folyton veszekednek? Na és neked jól esne, ha egy olyan férfival kellene leélned az életedet, akivel folyton egymás torkának estek? Szerintem ennek a kapcsolatnak már rég befellegzett, csak rosszabb lesz, ha együtt maradtok. Inkább most szakítsatok, mert később még jobban fog fájni!
Na először is írjunk már magyarul, mi ez a loser megy igyexem?? Jézusom..
Másodszor, alit lelúzerezel, azt nem szereted. Ha szerelmes vagy egész más szavakat használsz a párodra.. ezt ugye te se gondoltad komolyan?
De csak a miheztartás végett, mi a villámot értesz te vesztes alatt? Csúnya, rosszul tanul, vagy szegény, vagy nem népszerű, vagy mi? Mert nagyon nem derül ki, ez annyi minden lehet.
Van benned egy kis félsz hogy mi van ha.. mi van ha mi?? Fogalmazz már érthetően mert gőzömsincs mire kéne válaszolni.
De egyébként nem kell tizenévesen hozzámenni és 22 évesen két gyereket szülni neki, semmilyen pasinak, és akkor talán nincs félsz, hogy ottmaradsz életed virágán két kölyökkel. Ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!