Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van 1 pasim. Sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van 1 pasim. Sok a gond vele, nem mondok ink semmit, csak hogy loser. Szeretem. ő is. Sokat veszexünk. Mindenki szerint el kéne felejtenem, mert nem nekem való, és bennem is van egy kis félsz, hogy mi van ha.

Figyelt kérdés
de mégsem tudom nélküle elképzelni az életem 1 éve. most akkor ink bízzak a barátaimban, családomban, és felejtsem el, vagy merjek? (ne írjátok, hogy ehhez tudni kéne a storyt, mert igaziból a kérdés az, hogy a barátaimban, rokonaimnak bízzak-e, v a szerelmemben meg a szerelmünk jövőjében?) köszi előre is!!!
2009. aug. 10. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Hát először is: ne írj ilyen hülyén, mert elküldelek egy elégtelennel a helyedre.

Másodszor: tényleg nem derül ki, hogy pontosan miért tartod VESZTESNEK és nem losernek.

Harmadszor: ha nem vagy biztos a dologban, akkor ez egy hamvában halt kérdés, mert a válasz egyértelmű. Mire vársz? Igazolásra, bíztatásra? Ugyan már! Te is tudod, hogy ez nem kapcsolat, ha így nevezed.

Ám ha szereted, akkor elfogadod a hibáival együtt is és megtanítod, átneveled, hogy ne legyen vesztes. vagy beszéld meg vele a dolgokat és legyél vele őszinte.

2009. aug. 14. 09:02
 12/18 A kérdező kommentje:

de loser és kész. azért mert 10-ben abbahagyta az iskolát, munkanéli volt 3 hónappal ezelőttig, céltalan, stb. szal ezért LOSER. és nem érdekel, hogy milyen oldal, ha nem tetszik a szövegem, akkor ne írál bm.

ennyi.

2009. aug. 15. 01:13
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, mit vagy felháborodva, ha ilyen helyesírással írsz ki egy kérdést, ne csodálkozz rajta, hogy kapsz rá egy-két megjegyzést. Ha nem tetszik, legközelebb nem kell kérdést kiírni, ennyi.
2009. aug. 15. 18:10
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Mert mondd csak kicsi szívem, hány éves vagy? 14? Többnek nem tippellek..

Vagy tanulj meg rendesen írni, fogalmazni vagy pedig hagyj minket a hülye kis dolgaiddal, és oldd meg magad.

Sajnálom szegény párodat bármennyire is -hogy a te szavaiddal éljek- "loser".

Várunk vissza, ha végigülted az első osztályt.

"Ennyi."

2009. aug. 16. 22:13
 15/18 A kérdező kommentje:
A helyesírásom nagyon jó, csak nem érdekel, hogy ezen a nagyon igényes oldalon hogy írok. 16 éves vagyok, és nem kértem pedagógusi véleményt az írásomról. Neten így írok és fogok továbbra is. A kérdés másra vonatkozott, és úgy tudom, ezen az oldalon a kérdésre "kell" válaszolni, és nem másról elkezdeni beszélni, és semmiképpen sem szidni egymást. De ezt is biztos csak én találtam ki... Bocs!
2009. aug. 17. 21:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Törpillám. Ha a gyerek ennyire nyomoroncs, hogy még a középiskolát se járta ki, és téged ez zavar, akkor mér vagy vele?

Akit te lelúzerezel meg levesztesezel és egy senkinek tartod a hibái miatt, azt NEM SZERETED.

2009. aug. 18. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
58%

Az oldal igényes lenne, ha a magadfajták nem jönnének ide rontani a levegőt. Főleg a nyelvújításaikkal.

Én pedig bocsánatot kérek, hogy próbállak szembesíteni a hibáiddal, hogy változtatni tudj rajtuk, de te is csak egy hülye lázadó kis tizenéves vagy, mint az többi. Tisztelet a kivételnek. Milyen kár, hogy te nem tartozol közéjük.

2009. aug. 18. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
hát igen sejtettük hogy nagyjából 16 éves lehetsz... én is kb igy gondolkodtam akkoriban. ne félj, majd még komolyodsz, és ha igazából szerelmes leszel akkor nem fogod "lelúzerezni" - atyaúristen
2009. aug. 18. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!