Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van 1 pasim. Sok a gond vele, nem mondok ink semmit, csak hogy loser. Szeretem. ő is. Sokat veszexünk. Mindenki szerint el kéne felejtenem, mert nem nekem való, és bennem is van egy kis félsz, hogy mi van ha.
Hát először is: ne írj ilyen hülyén, mert elküldelek egy elégtelennel a helyedre.
Másodszor: tényleg nem derül ki, hogy pontosan miért tartod VESZTESNEK és nem losernek.
Harmadszor: ha nem vagy biztos a dologban, akkor ez egy hamvában halt kérdés, mert a válasz egyértelmű. Mire vársz? Igazolásra, bíztatásra? Ugyan már! Te is tudod, hogy ez nem kapcsolat, ha így nevezed.
Ám ha szereted, akkor elfogadod a hibáival együtt is és megtanítod, átneveled, hogy ne legyen vesztes. vagy beszéld meg vele a dolgokat és legyél vele őszinte.
de loser és kész. azért mert 10-ben abbahagyta az iskolát, munkanéli volt 3 hónappal ezelőttig, céltalan, stb. szal ezért LOSER. és nem érdekel, hogy milyen oldal, ha nem tetszik a szövegem, akkor ne írál bm.
ennyi.
Mert mondd csak kicsi szívem, hány éves vagy? 14? Többnek nem tippellek..
Vagy tanulj meg rendesen írni, fogalmazni vagy pedig hagyj minket a hülye kis dolgaiddal, és oldd meg magad.
Sajnálom szegény párodat bármennyire is -hogy a te szavaiddal éljek- "loser".
Várunk vissza, ha végigülted az első osztályt.
"Ennyi."
Törpillám. Ha a gyerek ennyire nyomoroncs, hogy még a középiskolát se járta ki, és téged ez zavar, akkor mér vagy vele?
Akit te lelúzerezel meg levesztesezel és egy senkinek tartod a hibái miatt, azt NEM SZERETED.
Az oldal igényes lenne, ha a magadfajták nem jönnének ide rontani a levegőt. Főleg a nyelvújításaikkal.
Én pedig bocsánatot kérek, hogy próbállak szembesíteni a hibáiddal, hogy változtatni tudj rajtuk, de te is csak egy hülye lázadó kis tizenéves vagy, mint az többi. Tisztelet a kivételnek. Milyen kár, hogy te nem tartozol közéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!