Egy barátnőm annyit sem foglalkozik velem, mint régen. Úgy érzem, el kellene felejtenem. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Tavaly jött össze a barátjával, akkor én még nem ismertem a lányt, kb. 4 hónapja ismertem meg, és egész jóban lettünk. Nagyon sok mindenkivel jóban van, de velem mostanában nem törődik, maximum, ha kell neki valami. Tudom, érzem, hogy el kellene őt felejtenem. Nagyon rosszul érzem magam, de szerintem ez a helyes megoldás. Hogyan csináljam?2013. okt. 26. 10:27
1/2 anonim válasza:
szerintem 4 hónap alatt nem alakul ki barátság, szóval innentől kezdve a kérdésnek nincs nagyon értelme :S
2/2 A kérdező kommentje:
1-es, igen, valóban, én mégis azt érzem, hogy barátok lettünk. De ezt csak én érzem így, ő nem. És nem értem magamat. Ezért kéne valahogy segíteni nekem :(
2013. okt. 26. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!