Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
A minap elmentem a legjobb baratnommel korizni. Miutan o elment talalkoztam ptt azzal a fiuval, aki tetszik nekem. Azalatt a masfel ora alatt sok minden tortent: eloszor megfogta a kezem, es ugy koriztunk, aztan a derekamat fogta hatulrol es ugy mentunk, majd pedig azt mondta, hogy szeret, utana pedig azt, hogy nem tudja eldonteni, hogy engem akar, vagy az osztalytarsat. Legyszi segitsetek
2016. dec. 19. 14:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Ptt helyett: pont
2016. dec. 19. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát..azt jelenti véleményem szerint hogy te is tetszel neki és az egyik osztálytársa is..de nem tud dönteni..ami szerintem nem túl jó..mert ha valóban szeretne téged akkor nem vacilálna köztetek!
2016. dec. 19. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Meg igy utolag: nem lehet, hogy elobb feltekennye akar tenni? Tudom ez gyerekes gondolkodasmod mielott barki is ezt irna, de kutatgattam a neted, es talan ez tunik a legjobb magyarazatnak. Nem tudom szerintetek?
2016. dec. 20. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!