Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
A minap elmentem a legjobb baratnommel korizni. Miutan o elment talalkoztam ptt azzal a fiuval, aki tetszik nekem. Azalatt a masfel ora alatt sok minden tortent: eloszor megfogta a kezem, es ugy koriztunk, aztan a derekamat fogta hatulrol es ugy mentunk, majd pedig azt mondta, hogy szeret, utana pedig azt, hogy nem tudja eldonteni, hogy engem akar, vagy az osztalytarsat. Legyszi segitsetek2016. dec. 19. 14:49
1/3 A kérdező kommentje:
Ptt helyett: pont
2016. dec. 19. 14:51
2/3 anonim 

válasza:

Hát..azt jelenti véleményem szerint hogy te is tetszel neki és az egyik osztálytársa is..de nem tud dönteni..ami szerintem nem túl jó..mert ha valóban szeretne téged akkor nem vacilálna köztetek!
3/3 A kérdező kommentje:
Meg igy utolag: nem lehet, hogy elobb feltekennye akar tenni? Tudom ez gyerekes gondolkodasmod mielott barki is ezt irna, de kutatgattam a neted, es talan ez tunik a legjobb magyarazatnak. Nem tudom szerintetek?
2016. dec. 20. 23:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!