Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért az ilyenek jönnek be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyenek jönnek be pár lánynak?

Figyelt kérdés

Nem általánosítok, mert ismerek kivételeket személyesen is, de az osztályomban lévő lányok (tisztelet a kivétlenek és 17 éves emberekről beszélünk) egy olyan srácért vannak oda, aki idén került az osztályunkba, mert lebukott és egy kőbunkó ember. Mindenkivel az szinte kivétel nélkül. A tanároknak beszólogat, de valami orbitálisan buta módon, gyakorlatilag egyik osztálytársunkat, aki autista és nem tehet róla széjjel szivatja. Engem is kinéztek már, mert a nemtetszésemet fejeztem ki, hogy undorító, ahogy viselkedik, szóval én meg azért vagyok leszólva, mert nem állok be a birkák közé.

Komolyan mondom 15 lányból legalább 10 rá van cuppanva teljesen és ő erre büszke is.

Gondolom nem kell teljesen részleteznem, de olyanokat csinál, hogy simán fellök valakit, ha az útjában van, nagyon nem érdekli a jegyei, nincs benne semmi tisztelet.

Hogy jól néz-e ki? Hát azoknak a számára, akik úgy odavannak érte biztos. Tipikus páwa, azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

2016. dec. 11. 22:57
 1/7 anonim válasza:
100%
Mert a lányok birkák.
2016. dec. 11. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ott a pont
2016. dec. 11. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Hát én lány vagyok de nekem visszataszító, ha egy srác ilyen.Undorító.Azok a hülye tyúkok meg hadd menjenek maguknak. Azoknak sincs több eszük. Felszines libák.
2016. dec. 11. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán fellök valakit? Ember, ha legközelebb neked megy, kend fel a falra. Hidd el, lesz hatása.

Az ilyen srácok meg nem a lányoknak, hanem a kétszínű, álszent ribiknek jönnek be, akik kb a lánytársadalom 90%-át alkotják.

2016. dec. 11. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:

1..te egy hatalmas paraszt vagy :D

Egyébként a legtobb lany tényleg birka...mivel ha az egyiknek tetszik akkor mar a tobbinek is...:D egyébként nyugi nálunk kb ugyan ez a helyzet.. Es mar nekem unalmas...pedig lany vagyok....csináld amit en...szard le magasrol azt a bunko hülye gyereket...jovore mar ugyse lesz abba az osztályba :D

2016. dec. 11. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a lányok az alfát keresik a fiúkban. A lányok vágynak a veszélyes életre mert az nem unalmas- És mivel látják rajta, hogy magabiztos (túlságosan is), egós, "figyel" a külsejére, így az alfahímet látják benne aki meg tudja őket védeni. Ez egy természetes "ösztön" majd kinövik és változni fog az ideáljuk. A srác meg ha ilyen marad akkor veszíteni fog az életben. Ha meg veled szórakozik akkor nyugodtan kend fel a falra. Az ilyenek már egy pofontól megijednek.
2016. dec. 12. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a #4-es véleményét.
2016. dec. 12. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!