Lányok! Mit gondoltok arról a fiúról, akinek nincsen márkás cucca? (Mert sok lánynak csak a márkás cuccokba öltözött fiúk jönnek be)
Nekem meg pont az nem jön be, amikor valakin feltűnő márkás cuccok vannak. A feliratos cuccokat meg kifejezetten utálom.
Én se hordok semmi ilyet.
Van pipás cipöm cipöbe ok a legjobbak meg van converse is, van oan márka is ami nem ismertek xd, meg ien gyengeb is.
A kabátom is eredeti bör de az a márka is ismeretlen szamotokra xd,am ien rock stulusu vok..
16-17/f
Engem hidegen hagy a márka, sőt, ha képes kiadni egy airmax-rt 40ezer forintot, akkor elgondolkodom, hogy biztos összeillünk-e.
Persze más egy márkás sportcipő (amit fel nem tudok fogni, kivéve, ha sportoló és a versenyekre, edzésre kell neki, de azt meg nem az utcára veszi fel) és más egy elegáns öltöny, az nyilván drágább.
Egy szó mint száz, nekem a sima C&A-s pulcsiban és Deichmanos cipőben lehet, hogy jobban tetszik egy férfi, mint rikitó airmaxben meg gusztustalan Hollister pulcsiban.
Legyen tiszta, ápolt és ízléses, nem kell piperkőcködni.
Mondjuk én szerintem túlkoros vagyok már a kérdésedhez, nyilván a 12-16 évesekhez szóltál.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!