Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az érdekelne, hogy nektek milyen fajta öltözködés tetszik fiúkon? Mitől nem lesz unalmas a kinézete? Csak mert ugye fiúként ruhákat tekintve nincs olyan sok lehetőség arra, hogy érdekesen öltözz fel. Kiegészítők, mindenféle érdekel. Képeknek is örülnék, ha tudtok ilyeneket.

Nem a saját öltözködésemről van szó, lány vagyok, csak érdekel mások véleménye, ízlése.

Jöhetnek felőlem Justin Bieber rajongók, cicanadrágos fiúk is, csak kultúráltan írjanak ha lehet. :D

Fiúk, lányok véleménye egyaránt érdekelne.

2016. jan. 24. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Rengeteg lehetőség van fiúknak is, csak félnek élni vele. Nem azt mondom hogy olyannak kell lenni amit linkeltem, az csak egy különcebb stílus ami speciel nekem bejön. De van egyszerűbb is, ami egyedi... de még azt sem merik a legtöbben bevállalni hogy színes ruhákat hordjanak, ékszereket, bizsukat vegyenek fel, pedig jól áll fiúknak is.

2016. jan. 24. 17:32
 2/8 A kérdező kommentje:
és te is ilyen stílusban öltözködsz, vagy csak tetszik?
2016. jan. 24. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kib.szott szexi amikor egy fiú sminkel, nem ilyen lányosra gondolok, hanem pl. mint ami a Green Day énekesén lenni szokott.
2016. jan. 24. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, mondhatom neked, hogy öltözz úgy, mint egy rockzenész, mert az rohadtul tetszik nekem, de ha az a stílus most nem áll közel hozzád, akkor soha nem is fog. AZ nem te lennél.

Miért nem öltözöl úgy, ahogy NEKED tetszik?

2016. jan. 24. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
*Az
2016. jan. 24. 23:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Még jó hogy odaírtam hogy lány vagyok, és nem a saját öltözködésemről van szó, hanem csak kíváncsi vagyok másoknak mi jön be.

2016. jan. 24. 23:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Oké, oké, vágom, nem olvastam végig, bocsáss meg. :D

De azért le lehet szűrni a kommentemből a kérdésedre a választ: akkor nem unalmas, és szánalmas egy fiú kinézete, ha a saját magát jellemző öltözékeket választ, van saját stílusa.

2016. jan. 25. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ja, nem nagyon öltöznek a férfiak egyedien, évszaktól függően elég egyformán. De ki ki munkájából kiindulva vagy zenei stílusa miatt úgy öltözködik, pl a vállalkozó,ügyintéző,bankáros férfiak öltönyben, elegáns "ünnepi" ruhában jár, a rockerek meg bőr ruhákban. De vannak a swag yolok ők meg tapadós cuccokba, meg mackó nadrágban. Az átlag férfiak is elég egyformán, farmer+sportcipő, átlagos pulcsi,kabát.
2016. jan. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!